Libnet.ro
UNICEF

19:45

SOC la PRO TV! Primele IMAGINI cu FLORIN BUSUIOC. S-a intamplat, din nou, pe SCENA teatrului

B1 B1,
SOC la PRO TV! Primele IMAGINI cu FLORIN BUSUIOC. S-a intamplat, din nou, pe SCENA teatrului

Indragitul Florin Busuioc a urcat din nou pe scena teatrului! Au trecut 3 luni de cand a suferit infarctul. Chiar el apublicat imagini pe Instagram, care au creat multa emotie in randul fanilor. Vedeta Pro. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Celebra PREZENTATOARE a fost DATA AFARA, in secret! ASTA DA BOMBA!

Alexandra Stoian, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri de la Pro TV ar fi fost concediata, in urma cu aproximativ patru ani.

Mana dreapta a unei membre Spice Girls, in juriul noului show de la Pro TV: cine e Lili Davies

Show-ul Canta acum cu mine debuteaza duminica, 3 martie, de la ora 20. 00, la Pro TV. in emisiunea cu cel mai mare juriu dintr-un show de televiziune sunt 100 de specialisti diferiti, printre care si un membru din formatul original All together now.

SOC la PRO TV! Cabral a pierdut LUPTA! Verdictul MEDICILOR!

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a mers sa isi faca un control la ochi. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ARTISTELE DE MUZICA POPULARA CARE ARATA DEMENTIAL! GALERIE FOTO INCENDIARA) Vedeta a dezvaluit pe.

Ce investitii tehnologice a facut Pro TV in show-ul Ferma: cifre impresionante

Echipa Pro TV a dezvaluit ce investitii a facut si ce solutii tehnologice noi a implementat pentru productia reality show-ului Ferma, difuzat in fiecare saptamana, marti, miercuri si joi.

Vlad, debut in forta: cati romani au urmarit premiera serialului de la Pro TV

Lansarea primului serial thriller romanesc Vlad a clasat Pro TV pe primul loc pe toate nivelurile de public, generand audiente mai mari cu peste jumatate de million decat concurenta.

Totul despre Vlad, primul serial thriller romanesc, care incepe azi la Pro TV

Primul serial thriller romanesc, Vlad, are premiera in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cand puteti afla care este povestea si cine sunt personajele-cheie.

Explicatiile Pro TV in conflictul cu Telekom privind iesirea din retea: Anuntul nu a fost o surpriza

Dupa ce reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV si-a anuntat telespectatorii ca s-ar putea sa iasa din retelele Telekom si NextGen, postul de televiziune explica situatia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )