Libnet.ro
UNICEF

09:45

SOC! Ce SCRIE in CERTIFICATUL DE DECES al regretatei jurnaliste, CRISTINA TOPESCU?! ABIA ACUM S-A AFLAT, dupa atata timp

B1 B1,
SOC! Ce SCRIE in CERTIFICATUL DE DECES al regretatei jurnaliste, CRISTINA TOPESCU?! ABIA ACUM S-A AFLAT, dupa atata timp

Moartea jurnalistei Cristina Toepscu i-a socat pe toti romanii! Regretata jurnalista si-a trait ultimii ani asa cum a preferat sa o fac toata viata: in discretie. Locuia singura, in casa sa din. continuă pe B1

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

Ce scrie in certificatul de nastere al Cristinei Topescu. Adevaratul nume al jurnalistei

Cristina Topescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalista a fost gasita decedata duminica, 12 ianuarie 2019, inconjurata de cainii sai. Se crede ca jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul ca medicii legisti nu pot sa spuna cu exactitate ora si data decesului. Ce scrie in certificatul de nastere al .

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Psiholog: Nu-si lasa de izbeliste animalele pe care le iubea nespus!

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Explicatia unui psiholog

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri. Un psiholog a explicat la B1 TV de ce nu crede ca fiica lui Cristian Topescu si-ar fi luat viata.

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

Cristina Topescu a murit. Andreea Esca a avut o reactie EMOTIONANTA

Cristina Topescu si Andreea Esca au fost colege la Pro TV in anii 90. Prezentatoarea stirilor de la ora 19. 00 a trimis si ea un mesaj dupa decesul fostei jurnaliste. Eu sunt socata, muta, foarte trista. As.

INCENDIAR! Cum arata CRISTINA TOPESCU cand se iubea cu STEFAN BANICA JR! LAVINIA PiRVA, in stare de SOC (GALERIE FOTO)

Cristina Topescu a avut o relatie bomba la inceputul anilor 90 CU Stefan Banica Jr. Povestea lor de iubire a durat aproape cinci ani si formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )