Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cristina Topescu a murit. Andreea Esca a avut o reactie EMOTIONANTA

B1 B1,
Cristina Topescu a murit. Andreea Esca a avut o reactie EMOTIONANTA

Cristina Topescu si Andreea Esca au fost colege la Pro TV in anii 90. Prezentatoarea stirilor de la ora 19. 00 a trimis si ea un mesaj dupa decesul fostei jurnaliste. Eu sunt socata, muta, foarte trista. As. continuă pe B1

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse .

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Cristina Topescu a fost descoperita fara suflare aseara, in locuinta sa. Avea doar 59 de ani, nimeni nu stia sa fi avut probleme de sanatate, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat jurnalista a fost descoperita la mai bine de doua saptamani dupa ce a decedat.

Cristina Topescu a murit. Ce spunea despre lunile petrecute in inchisorile comuniste: Am iesit infinit mai puternica

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani dupa o viata marcata de incercari, cea mai recenta fiind pierderea tatalui, apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu. in perioada comunismului, prezentatoarea de televiziune a fost arestata dupa ce a incercat sa fuga din tara.

Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

A murit Cristina Topescu! Jurnalista ar fi murit de cateva zile, insa apelul catre 112 a fost facut abia duminica seara, de o vecina care nu o mai vazuse de mult timp, informeaza B1 TV. Moartea ei a venit ca.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedeta TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu a murit! Vecinii nu o mai vazusera de 3 saptamani - Cum a fost gasita in casa

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani.

Cristina Topescu a murit! Dezvaluiri socante facute de vecini - Cum a fost gasita in casa

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )