Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC in SHOWBIZ! RUGACIUNI pentru Adriana Bahmuteanu! Din pacate, S-A iNTAMPLAT ...

B1 B1,
SOC in SHOWBIZ! RUGACIUNI pentru Adriana Bahmuteanu! Din pacate, S-A iNTAMPLAT ...

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au repornit, de curand,certurile interminabile,care au legatura cu fostele mariaje esuate. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi!: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

E OFICIAL! Urmeaza cateva ZILE LIBERE pentru romani! VESTI EXCELENTE despre MINIVACANTA

Romanii se pregatesc pentru o noua sarbatoare! Rusaliile, cand se celebreaza 50 de zile de la Paste, vor avea loc pe 16 si 17 iunie.

SISTEMUL DE PLATI TARGET2, O CAPCANA FARA IESIRE PENTRU BANCILE CENTRALE DIN ZONA EURO? Parlamentul italian vrea sa introduca o moneda paralela la euro

Monedele paralele deschid calea pentru iesirea Italiei din zona euro, afirma Carlo Cottarelli, de la Universitatea Catolica din Milano Bundesbank a avertizat ca poate suferi pierderi grele daca o tara importanta paraseste zona euro si inceteaza platile pentru datoriile din cadrul sistemului TARGET2. Cu aceasta afirmatie isi deschide Ambrose Evans-Pritchard articolul sau recent din The Telegraph, unde prezinta implicatiile unui vot recent din Parlamentul italian.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la curatenie. 28 de utilizari pentru eliminarea murdariei din cele mai dificile locuri

Multi specialisti stiu ca bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii. Este extrem de ieftin si poate fi folosit cu succes in numeroase retete, dar si la curatenia casei. iti prezentam, mai jos, mai multe metode prin care poti obtine o casa curata cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu e cunoscut pentru efectele sale [] .

TRAGEDIE in lumea sportului! Un mare fotbalist s-a stins din viata. Avea doar 49 de ani...

Fostul fotbalist Justin Edinburgh s-a stins din viata la varsta de 49 de ani.

SOC! E vorba de Andreea Marin si iubitul tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul.

A murit: Gabriela Cristea, in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Chiar in emisiunea sa, Gabriela Cristea a primit o veste cutremuratoare. Frumoasa bruneta a aflat ca unul dintre concurentii de la Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata.

Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL: S-a intamplat chiar in zorii zilei ... Din pacate, INFORMATIA este adevarata

Celebrul cantaret Ionut Dolanescu si-a luat prin surprindere fanii virtuali o postare de-a sa de pe Facebook.

RUGACIUNI pentru Mirabela Dauer! ACESTA E SFARSITUL! Romania, in lacrimi

Celebra cantareata Mirabela Dauer este cunoscuta pentru mesajele motivationale pe care le publica pe retelele de socializare. Recent, vedeta a publicat pe Facebook un mesaj impresionant de iubire care a.

Doliu teribil in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit! Din pacate, acesta a facut INFARCT

Cantaretul de muzica populara Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. Anuntul mortii i-a socat pe colegii de breasla, mai ales ca nu se stia ca el sa fi suferit din cauza problemelor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )