Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

B1 B1,
Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

Doliu in lumea mondena bucuresteana. Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a incetat din viata, vineri, in urma unei lupte cu o boala cumplita. Armand Cristinoiu,. continuă pe B1

Literatura pierde un scriitor de marca: S-a stins din viata unul dintre cei mai mari scriitori ai Estului Europei (FOTO)

Literatura mai pierde un scriitor de marca. Alexandr Kliment, de origine ceha fost disident semnatar al Cartei 77, manifest al drepturilor omului in Cehoslovacia comunista, s-a stins din viata miercuri la.

Unul dintre cele mai mari nume ale programarii la nivel mondial vine la Bucuresti

Andrei Alexandrescu, romanul considerat un guru al limbajului C++ si unul din creatorii noului limbaj D, va tine o prelegere pentru programatorii bucuresteni, pe 27 Martie la Halele Carol. Probabil un nume recunoscut pe orice continent pe care are loc dezvoltare de software, Andrei Alexandrescu este una dintre somitatile mondiale ale programarii. Prima sa carte, Modern C++ Design, aparuta in Statele Unite in 2001, a fost inceputul unei serii de publicatii care l-au transformat pe Andrei in una dintre vocile definitorii a dezvoltarii, a ceea ce este, in momentul de fata, probabil cel mai important si folosit limbaj de programare.

Romania are unul dintre cele mai mari preturi din Europa, la lemn

Organizatia Forest Stewardship Council FSC) a anuntat, recent, ca retrage definitiv certificarea pentru lemnul procesat de compania Holzindustrie Schweighofer, miscare ce a atras dupa sine adoptarea deciziei, de catre mai multe companii, de a nu mai colabora cu Schweighofer.

Tragedie in televiziune: Un prezentator celebru a murit la doar 46 de ani. in urma cu o saptamana lua parte la nunta fiicei sale

Veste trista din lumea televiziunii. Unul dintre cei mai iubiti prezentatori a incetat din viata la 46 de ani. Totul este cu atat mai tragic, cu cat sambata trecuta luase parte la nunta.

Tragedie in televiziune: Un prezentator celebru a murit la doar 46 de ani. in urma cu o saptamana lua parte la nunta fiicei sale (VIDEO)

Veste trista din lumea televiziunii. Unul dintre cei mai iubiti prezentatori a incetat din viata la 46 de ani. Totul este cu atat mai tragic, cu cat sambata trecuta luase parte la nunta.

Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Cei mai multi romani sunt convinsi ca, din pacate, coruptia continua sa faca ravagii in mai toate domeniile de activitate din tara. Directorul executiv de la o companie importanta e de alta parere.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )