Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Adevărul Adevărul,
Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Cei mai multi romani sunt convinsi ca, din pacate, coruptia continua sa faca ravagii in mai toate domeniile de activitate din tara. Directorul executiv de la o companie importanta e de alta parere. continuă pe Adevărul

Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

Doliu in lumea mondena bucuresteana. Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a incetat din viata, vineri, in urma unei lupte cu o boala cumplita. Armand Cristinoiu,.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, in ziua precedenta, francezul Emmanuel Macron a avut o prestatie considerata mai buna intr-o dezbatere electorala cu contracandidatii sai la presedintia Frantei, printre care si liderul anti-european Marine Le Pen.

Sectorul bancar european, in cel mai important avans din ultimele trei saptamani

Actiunile tranzactionate la bursele europene au urcat ieri, indreptandu-se catre cel mai ridicat nivel din ultimele 15 luni, in conditiile in care bancile au consemnat cel mai important avans din ultimele trei saptamani, pe fondul cresterilor de pe pietele obligatiunilor.

Informatii din interiorul Google despre personal si conditii de munca

Bock ne poarta prin interiorul Google, una dintre cele mai explozive companii din istorie, pentru a demonstra motivele pentru care apare permanent printre cei mai buni angajatori din lume. Astfel, 15 ani de cercetare si dezvoltare intensiva sunt transpusi intr-o serie de principii usor de aplicat, indiferent daca aveti o echipa de o singura persoana sau de cateva mii. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Literatura pierde un scriitor de marca: S-a stins din viata unul dintre cei mai mari scriitori ai Estului Europei (FOTO)

Literatura mai pierde un scriitor de marca. Alexandr Kliment, de origine ceha fost disident semnatar al Cartei 77, manifest al drepturilor omului in Cehoslovacia comunista, s-a stins din viata miercuri la.

Candidatul independent Emmanuel Macron a fost votat drept cel mai convingator candidat din dezbaterea prezidentiala. Pe locul al doilea s-a clasat Marine Le Pen

Candidatul independent Emmanuel Macron, favoritul francezilor in cursa prezidentiala, a castigat este dezbaterea dintre cei cinci candidati la presedintia Frantei, dupa o disputa televizata care a stabilit un record de audienta, relateaza marti publicatia Politico.

Medic roman, ANGAJATUL LUNII la cel mai mare spital din Londra: SUNT corecta si AM AVUT NECAZURI DIN ACEST MOTIV iN ROMANIA

Intr-o lume in care cuvantul spaga este la oridea zilei, un medic din Gorj a decis sa lase in spate trecutul si sa profeseze in alta tara. Roxana Hotoboc a plecat.

De bautura trebuie sa te apuci de tanar, altfel te ametesti repede. Incidentul dinamovistilor de la U21 aminteste de alte povesti CELEBRE cu fotbalisti prieteni cu alcoolul: Eu sunt cel mai mare betiv din istoria lui Dinamo

Incidentul de la echipa Nationala 21 in care Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu au consumat bauturi alcoolice si au fost trimisi acasa din cantonamentul din Spania a amintit de.

Eliza, FFiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

Eliza, fiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )