Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC TOTAL: Cum arata acum femeia care si-a facut 350 de OPERATII ESTETICE! Incredibil in ce locuri a ajuns bisturiul... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC TOTAL: Cum arata acum femeia care si-a facut 350 de OPERATII ESTETICE! Incredibil in ce locuri a ajuns bisturiul... (GALERIE FOTO)

In cea mai mare parte a vietii sale, Alicia Douvall a umblat cu fata tumefiata din cauza operatiilor estetice, insa asta nu a oprit-o. Modelul in varsta de 40 de ani avand la activ in jur de 350 de. continuă pe B1

Diana Belbita, de nerecunoscut inainte de meciul carierei. Cum arata acum fosta concurenta de la Exatlon

Diana Belbita lupta pentru prima data in cusca UFC, in noaptea de vineri spre sambata, la Boston, impotriva englezoaicei Molly McCann. Fosta concurenta de la Exatlon a fost nevoita sa slabeasca 12 kilograme intr-o perioada foarte scurta de timp. Printesa Razboinica a dezvaluit ca a depus un efort urias pentru a slabi 3 kilograme cu .

SOC TOTAL! S-a aflat legatura secreta dintre Tamara Buciuceanu si Alexandru Darie! Asta e prea de tot

Teatrul romanesc trece prin momente grele dupa moartea Tamarei Buciuceanu si a regizorului Alexandru Darie. Putini sunt cei care stiu legatura profesionala dintre cei doi mari artisti.

Soc TOTAL in SHOWBIZ! Din pacate este vorba despre MIRABELA DAUER: Nu mai are mult timp...

Celebra cantareata Mirabela Dauer este cunoscuta pentru citatele si mesajele sale motivationale pe care le publica regulat pe Facebook.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )