Libnet.ro
UNICEF

20:00

SOC TOTAL la PRO TV! S-a aflat MARELE SECRET al CORINEI CARAGEA! Nu o credeai in stare de asa ceva

B1 B1,
SOC TOTAL la PRO TV! S-a aflat MARELE SECRET al CORINEI CARAGEA! Nu o credeai in stare de asa ceva

S-a aflat marele secret al stiristei de la PRO TV Corina Caragea! VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Putini sunt cei care stiu faptu l. continuă pe B1

DIVORT BOMBA la PRO TV! Si-a acuzat sotul ca a batut-o! La asta nu se astepta nimeni! Este vorba chiar despre...

Divort cu scandal la Pro Tv. Instanta s-a pronuntat cu privire la actiunea de divort dintre celebrul bucatar Samuel Le Torriellec si sotia acestuia. Judecatorii au dispus desfacerea casatoriei din culpa.

BOMBA LA PRO TV! Cu CATI bani pleaca acasa familia Maruta, lunar? Fanii si-au facut cruce cand au aflat

Andra si Catalin Marutalucreaza amandoi la Pro Tv, trust de la care incaseaza sume colosale, lunar.

CUTREMUR la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Cui a dat PRO TV 50.000 de euro. Iata cine a castigat MasterChef. E o surpriza totala

Filmarile s-au terminat de cateva zile bune, iar zvonurile despre castigatorul editiei curente de la Masterchef au aparut deja. Care a fost norocosul din cei opt ramasi in ultima etapa? Iata cine a plecat acasa cu marele premiu de 50. 000 de euro! Cine a castigat Masterchef? Filmarile au luat final, iar castigatorul deja a pus .

O jurnalista de la PRO TV, scandal cu un taximetrist. Totul s-a terminat cu un proces. Ce a patit barbatul care a agresat-o

Din cauza faptului ca nu exista inca un regulament strict si niste controale serioase, multi taximetristi din Bucuresti nu se comporta asa cum ar fi normal si civilizat cu clientii. intr-o astfel de situatie s-a aflat si o jurnalista de la Pro TV care a fost amenintata si jignita de un taximetrist. in urma incidentului, .

Cum a ajuns Adrian Vancica sa joace rolul betivului Celentano din Las Fierbinti. Secretul a iesit la iveala tocmai la sezonul 10 al serialului de la PRO TV

Celentano este unul dintre cele mai iubite personaje din cunoscutul serial Las Fierbinti. Iata povestea din spatele personajului si cum s-a aflat abia in sezonul 10 despre evolutia rolului sau! Cum a reusit sa creeze un alcoolic autentic? Cum a ajuns Adrian Vancica sa puna mana pe rolul lui Celentano? Actorul Adrian Vancica are o .

Cate sezoane va avea serialul Vlad de la PRO TV. Anuntul oficial facut de producatori

Serialul Vlad a avut premiera pe 25 februarie 2019, pe PRO TV. Cate sezoane va avea drama psihologica gandita de Jesus del Cerro? Anuntul oficial facut de producatori. Cate sezoane va avea serialul Vlad de la PRO TV? Serialul Vlad, adaptat dupa productia turceasca Ezel, a debutat pe PRO TV in data de 25 februarie.

Decizie de ultima ora! PRO TV a incetat colaborarea cu Dana Budeanu. Reactia postului tv la postarea, pe Facebook, a creatoarei de moda

PRO TV a luat o decizie de ultima ora. Statia a incetat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, dupa ce a postat, pe Facebook, un mesaj scandalos, distribuit de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este jignitor la adresa fondatoarelor Daruieste Viata. Motivul: trustul nu se asociaza cu principiile designerului. PRO TV a incetat colaborarea .

Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV. Totul a fost facut public, dupa 4 ani de colaborare

PRO TV a incheiat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, care sustinea rubrica de fashion in cadrul emisiunii de zi Vorbeste Lumea, dupa ce a luat in derizoriu, pe internet, initiativa Daruieste Viata. Cati bani lua designerul pentru munca sa din cadrul trustului? Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV pentru rubrica .

Reactia necontrolata a Danei Budeanu, dupa ce a fost data afara cu scandal de la PRO TV. Ce a aparut pe pagina ei de Facebook

Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca a incheiat colaborarea cu Dana Budeanu, dupa ce creatoarea de haine a postat zilele trecute in mediul online un mesaj cu privire la primul spital privat de oncologie pentru copii. Dana Budeanu a reactionat printr-o postare pe contul personal de Facebook. Dana Budeanu a reactionat pe Facebook, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )