Libnet.ro
UNICEF

20:15

Soc! E vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

B1 B1,
Soc! E vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a sustinut ca-i place atat de mult Parisul, incat ar putea sta ore in sir pe o banca sa priveasca in jur si nu s-ar plictisi. La Paris imi place sa ma asez pe o banca si sa. continuă pe B1

SOC: Andreea Marin si iubitul tinerel au ajuns de URGENTA la spital! Fanii au ramas iNGROZITI cand au aflat ce au patit cei doi (FOTO)

Vesti teribile despre Andreea Marin. Fosta Zana a Surprizelor si iubitul ei, Ionut Brancoveanu, fost consul in Libia, au ajuns de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase cu suspiciune de gripa. Cei.

Andreea Marin, de URGENTA la spital! Este posibil sa sufere de o BOALA care a ucis zeci de oameni...Ce spun MEDICII

Andreea Marin si iubitul ei au ajuns la spital! REPEDE CLICK AICI: CUM ARATA DEZBRACATE CELE MAI CUNOSCUTE VEDETE DIN ROMANIA CARE S-AU iNGRASAT ENORM iN ULTIMII ANI! Andreea Marin si Ionut.

Bomba: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a surprins pe toata lumea cand a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu, care ar putea sa o ajute in cazul in care ar fi atacata pe strada.

EMOTII MARI pentru Zana Surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Andreea Marin a avut parte de liniste in timpul sarbatorilor de iarna, petrecand zilele de la sfarsitul anului in sanul familiei, alaturi de oamenii dragi sufletului ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )