Libnet.ro
UNICEF

06:45

SOCANT! ANDREEA ESCA a facut anuntul trist: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

B1 B1,
SOCANT! ANDREEA ESCA a facut anuntul trist: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a marturisit ca televiziunea este prima ei dragoste si nu ar renunta la ea oricat de multe proiecte ar avea. intrebata daca ar renunta la meseria care a facut-o celebra sau la mediul. continuă pe B1

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea

Destainuiri fara perdea facute de Mihaela Borcea! Fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construias.

E DIVORTUL anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea cartii best-seller Inteligenta erotica,tradusa si in romana, care a facut inconjurul lumii. Principalele teme de discutie ale interviului.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu, doua dintere cele mai faimoase stiriste din Romania, au aceleasi pareri despre felul in care ar trebui sa isi creasca copiii. Astfel, ambele fiice ale vedetelor sunt la s.

TRISTETE mare in showbiz! Fiica lui HORIA MOCULESCU a facut anuntul MORTII, in LACRIMI!

Fiica lui Horia Moculescua publicat un mesaj plin de tristete, pe Facebook, dupa ce Zina Dumitrescu a incetat din viata.

LACRIMI in showbiz! ACUM 10 MINUTE, VIOREL ERA VIU. Oana Lis tocmai a facut anuntul SOC al zilei!

Oana Lis a facut un anunt care i-a luat prin surprindere pe toti. Vedeta a oferit cateva detaliidespre starea de sanatate a sotului ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )