Libnet.ro
UNICEF

14:00

SOCANT: Mafia RUSA detine 75% din piata INFRACTIUNILOR CIBERNETICE de tip crypto-ransomware

B1 B1,
SOCANT: Mafia RUSA detine 75% din piata INFRACTIUNILOR CIBERNETICE de tip crypto-ransomware

S-a dus vremea cand infractorii jefuiau banci cu cagula pe fata: una din cele mai profitabile infractiuni ale momentului este santajul cibernetic, care te obliga sa cumperi un soft de decriptare a. continuă pe B1

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, despre dosarul penal deschis dupa protestele din Piata Victoriei: Desii mii de drone sunt folosite in toata Romania, fix acum, ele au devenit un mijloc de intimidare folosit de Ministerul de Interne

Fostul ministru al Culturii, senatorul USR Vlad Alexandrescu, acuza Ministerul de Interne ca ar folosi abuziv prevederile Codului Aerian Civil, pentru a intimida persoanele care au folosit drone pentru a filma protestele din Piata Victoriei.

Continua represaliile in cazul protestelor din Piata Victoriei. Cinci persoane au fost audiate, intr-un dosar penal privind folosirea ilegala a unor drone

Patru persoane au fost duse la audieri, marti, intr-un dosar privind folosirea ilegala a unei drone, in timpul protestelor din Piata Victoriei.

Mai e Romania un stat de drept?. Pippidi: Au disparut INOCENTII din Piata Victoriei. Totul a devenit un spectacol (VIDEO)

Manifestatiile din Piata Victoriei au devenit doar un spectacol pus la cale de protestatarii neinnocenti. O spune cu subiect si predicat Alina Mungiu Pippidi. Presedinta Societatii academice.

VIDEO |Vrem sa muncim, nu sa va pazim. Protestatarii din Piata Victoriei le transmit guvernantilor ca nu au scapat de protestul REZIST

Protestatarii rezista in continuare in Piata Victoriei din Bucuresti si transmit ca vor iesi in strada in continuare, neavand incredere in spusele celor din Parlament si in promisiunile date in legatura cu Ordonantele 13 si 14.

POLITIA a inceput sa-i INTIMIDEZE pe manifestanti: Antreprenorul CU BIROUL LA PROTEST, SOMAT sa plece din Piata Victoriei (VIDEO)

Andrei Rosu, protestatarul care si-a mutat biroul in Piata Victoriei pentru a putea sa lucreze si sa manifesteze la adresa guvernului in paralel, a fost somat de politisti joi dimineata pentru a.

Filosoful Gabriel Liiceanu explica diferenta dintre Revolutia din 1989 si protestele din Piata Victoriei: Daca Dragnea are apetituri de tiran, din nefericire pentru el, si-a gresit epoca

Filosoful Gabriel Liiceanu a publicat, pe platforma Contributors. ro, un dialog cu jurnalista Ramona Ursu, pe tema protestelor, a coruptiei si a democratiei . Astfel, Gabriel Liiceanu a aratat ca seful PSD, Liviu Dragnea, s-a nascut in epoca gresita, daca are apetituri de tiran si e dispus sa faca orice ca sa-si salveze pielea. Totodata, filosoful a explicat ca protestele din decembrie 1989 nu pot fi comparate cu manifestatiile din Piata Victoriei, pentru ca, atunci, oamenii luptau pentru libertate, riscandu-si viata, in vreme ce, in prezent, romanii isi dobandesc constiinta.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )