Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOCANT: Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de avion. Cum a fost posibil

B1 B1,
SOCANT: Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de avion. Cum a fost posibil

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care decola in Rusia. Incidentul a fost anuntat de fortele de ordine ruse, dar acestea nu au explicat cum a ajuns barbatul pe pista, noteaza AFP. Barbatul,. continuă pe B1

Moscova: Un barbat a murit pe aeroportul din Seremetievo, dupa ce a fost lovit de un avion

Un barbat a fost ucis marti seara pe o pista a aeroportului moscovit Seremetievo de un avion care decola, au anuntat miercuri fortele rusesti de ordine, fara a explica modul in care victima se afla pe pista celui mai mare hub aerian al Rusiei, scrie AFP.

Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un avion pe pista aeroportului. Decizia incredibila luata de piloti

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un avion de pasageri pe pista Aeroportului International Sheremetyevo din Moscova, a declarat Anna Zakharenkova, directorul pentru relatii publice al.

Un tanar a fost lovit mortal pe pista aeroportului Seremetievo din Moscova

Un avion Boeing 737 care a efectuat marti seara o cursa Moscova-Atena a ajuns in capitala Greciei cu resturi dintr-un cadavru pe fuzelaj. Victima este un cetatean armean.

Un roman a fost lovit mortal de o masina in Anglia, iar soferul a fugit. Abia plecase la munca acolo. Ni s-a spus ca ne costa 10.000 de lire ca sa-l repatriem

Un barbat din Gorj care plecase de aproximativ o luna in Marea Britanie a fost accidentat mortal de la o masina in timp ce se deplasa pe o strada din localitatea Maidstone-Kent. Soferul a fugit de la locul accidentului, fiind cautat de politisti. Familia spune ca nu are bani sa-l repatrieze.

DOLIU in PSD! A murit dupa sedinta CEX! E TRAGEDIA momentului in Romania

Fostul prefect de Braila, presedinte al PDSR si PSD, senator si apoi deputat de Braila, Viorel Balcan a incetat din viata luni seara. Politicianul a fost internat duminica la Spitalul Judetean de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )