Libnet.ro
UNICEF

00:07

Socar vrea sa majoreze capitalul companiei din Romania cu 35 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Socar vrea sa majoreze capitalul companiei din Romania cu 35 de milioane de euro

Grupul Socar a preluat integral compania Socar Petroleum din Romania si intentioneaza sa ii majoreze capitalul social cu 35 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 107.000 de semnaturi

Peste 107. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au.

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 108.000 de semnaturi

Peste 108. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au.

Gradul de saracie si de excluziune sociala din Romania a ajuns in 2012 la 42% din populatie

Gradul de saracie si de excluziune sociala din Romania a ajuns in 2012 la 42% din populatie, in crestere fata de anul precedent, cand acest indicator se afla la 40,3%. Acest indicator plaseaza Romania pe.

[P] Regele berii din Romania ocroteste Ursul, regele padurilor din tara noastra

In Romania se gaseste singurul Centru pentru Reabilitarea ursilor Orfani din Europa. Ascuns in Muntii Hasmas, intr-o vale acoperita de paduri, in care accesul oamenilor este restrictionat, o echipa de cativa oameni isi dedica fiecare zi protejarii ursului brun romanesc. Incepand de anul acesta, marca Ursus se alatura eforturilor lor si printr-un parteneriat cu organizatia de conservare a naturii, WWF Romania, sustine activitatile centrului care va purta de aici inainte numele Centrul URSUS pentru Reabilitarea Ursilor Orfani. E modul regelui berii din Romania de a sarbatori simbolul ursului brun care a calauzit marca inca de la infiintarea ei, de acum 135 de ani.

Hackerii din Romania, in vizor: Suspectati ca au furat datele a 110 milioane de americani.

Atentia autoritatilor americane se indreapta spre hackeri din Romania in investigatia declansata dupa accesarea ilegala a datelor bancare a aproximativ 110 milioane de clienti ai retelei de hipermarketuri Target, scrie ziarul USA Today, preluat de Mediafax. Hackerii au accesat sistemul caselor de marcat ale retelei americane de hipermarketuri Target, cu ocazia Zilei Recunostintei, furand datele cardurilor a 110 milioane de clienti, au stabilit autoritatile americane. Target a confirmat ca o .

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 103.000 de semnaturi

Peste 103. 000 de oameni au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Este cea mai semnata petitie romaneasca pe www. petitieonline. com. Antena 3 initiaza astfel.

Alianta Studentilor din Romania intra in lupta pentru subventionarea transportului: La Constanta se incalca Legea Educatiei

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania atrage atentia autoritatilor locale din Constanta ca incalca Legea educatiei neacordand reducerea cu 50% la transportul in comun pentru elevi si studenti.

Subiectele zilei: Semnalele emisarului SUA la Bucuresti. SUA se mira de ce nu apara romanii Justitia in strada; Mercurialul cadourilor in scolile din Romania; Previziunile lui Hrebenciuc: E de preferat o lista comuna a USL la europarlamentare

Topul riscurilor politice in 2014. Impactul unei lumi fara coordonare mondiala, careia ii lipseste leadership-ul. Potrivit analistilor, in 2014 economia la nivel mondial este relativ stabila si o implozie financiara este inlaturata. Interviu cu Oana Schmidt-Haineala: Noul CSM, prima ilegalitate. Oana Schmidt-Haineala, 38 de ani, fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), declara ca marea coruptie nu poate fi combatuta doar de procurori si judecatori.

Petitia Abuzurile din Romania trec oceanul, sustinuta de politicieni

Premierul Victor Ponta si ministrul de externe Titus Corlatean au salutat initiativa postului Antena 3 de a trimite o petitie oficialilor din Statele Unite si Europa pentru a evidentia realitatea politica din.

Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza.

Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza, ceea ce poate duce la cresterea numarului de incidente in unitatile de invatamant, se arata intr-un raport al prezenta, marti, intr-o conferinta de presa. Peste 90% din infractiunile sesizate, in 2013, s-au comis in interiorul scolilor si doar 10% in afara acestora. Printre principalele cauze care au dus la savarsirea acestor fapte este si gradul redus de asigurare cu paza al unitatilor de invatamant. 78% dintre scolile .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )