Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO Soci 2014 Eroare la ceremonia de deschidere: Unul dintre cercurile-simbol nu s-a deschis

Hotnews Hotnews,
 JO Soci 2014 Eroare la ceremonia de deschidere: Unul dintre cercurile-simbol nu s-a deschis

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, Rusia, a avut parte de o eroare tehnica vineri seara, atunci cand unul dintre cele cinci cercuri care formeaza simbolul jocurilor olimpice nu s-a deschis, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici.

Antonescu: Frunzaverde este unul dintre fruntasii partidului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca Sorin Frunzaverde este unul dintre fruntasii partidului, dar a nu a confirmat nominalizarea sa la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca viitorul ministru de Interne va fi decis la reuniunea de vineri a partidului si a negat ca la intalnirea de joi cu premierul Victor Ponta ar fi mentionat vreun nume. Deciziile vor fi luate maine. Deciziile, in masura in care vor privi Guvernul, cel .

JO Soci 2014: O medalie la Soci este un vis frumos pentru Romania.

Romania nu este una dintre tarile obisnuite cu medalii la jocurile olimpice de iarna, cu atat mai putin daca luam in considerare investitiile inexistente in constructia de patinoare, partii de schi profesioniste sau alte facilitati care sa ii ajute pe acesti sportivi. Nici popularitatea sporturilor de iarna nu este atat de ridicata ca in alte tari. Astfel ca poate nu intamplator este faptul ca, Romania, desi are un relief format din, aproape 30%, munti, a cucerit la Jocurile Olimpice de Iarna .

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

JO Soci 2014: Cifrele Olimpiadei din Rusia - 3000 de sportivi din 90 de tari, 13.000 de jurnalisti si 265.000 de litri de supa

In perioada 7-23 februarie la Soci se vor desfasura Jocurile Olimpice de iarna. La competitia din Rusia vor lua parte 3000 de sportivi din 90 de tari si aproximativ 13. 000 de jurnalisti. Intra in material pentru a vedea cele mai importante cifre ale competitiei de la Soci.

JO Soci 2014 Strainii sunt sfatuiti sa nu conduca: Multi soferi rusi merg cu farurile stinse, consumul de alcool la volan va fi si mai mare din cauza atmosferei de sarbatoare

Strainii care viziteaza regiunea Soci in timpul jocurilor olimpice ar face mai bine sa nu inchirieze masini pentru ca drumurile nu sunt sigure, multi rusi sofeaza macar cu un far stins, iar oamenii locului ar putea fi tentati sa bea si mai mult din cauza atmosferei de sarbatoare, scrie publicatia Forbes, citand un raport al unei asociatii non-profit. Acum cativa ani la Soci drumurile puteau fi numarate pe degete, acum sunt de cateva ori mai multe si arata bine, insa pericolele nu au disparut.

JO Soci 2014, schi alpin: Ania Caill, locul 50 la al doilea antrenament la coborare

Schioarea romana Ania Caill 18 ani) s-a clasat pe locul 50 la cel de-al doilea antrenament disputat pe partia olimpica de la Soci, fiind cronometrata cu timpul de un minut, 50 de secunde si 5 zecimi, sustine Mediafax.

JO Soci 2014: 100.000 de prezervative vor fi distribuite gratuit sportivilor de la Olimpiada

Comitetul International Olimpic CIO) a distribuit gratuit 100. 000 de prezervative la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, care au fost oferite sportivilor cazati in satul olimpic.

JO Soci 2014: Viktor Ianukovici, presedintele Ucrainei, va merge la Olimpiada

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, intentioneaza sa mearga in Rusia, la Jocurile Olimpice de la Soci, in pofida amplei crize politice de la Kiev.

Schimba povestea carierei tale si fii unul dintre primii specialisti in management dentar din tara!

P) inscrie-te pana in 15 Martie la Scoala Dental Office Managers si platesti cu 50euro mai putin. Cati dintre voi ati avut o programare la stomatolog si, din cauza intarzierilor, ati fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )