Libnet.ro
UNICEF

07:15

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

B1 B1,
Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici. continuă pe B1

Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Satu Mare gazduieste weekendul acesta unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din Romania din acest an. in perioada 8- 9 februarie, orasul de pe Somes va primi 78 de floretisti din 12 tari pentru o noua etapa a Circuitului European pentru cadeti.

Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Mai mult de 800 de soldati din armata SUA se afla sub urmarire penala pentru ca au fraudat un program al Garzii Nationale prin care erau platite bonusuri de sute de milioane de dolari militarilor care convingeau prieteni sa se inroleze in armata, in perioada tulbure a razboaielor din Irak si Afganistan.

iti vine sa crezi?! Burtosul asta a cucerit una dintre cele mai dorite vedete

Se spune ca aspectul fizic nu este esential in dragoste, dar parca, in momentul in care esti o vedeta dorita de barbatii planetei, este cazul sa ai pretentii.

Exclusiv! Adela Popescu: Eu si Radu nu traim o iubire ca in filme!

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza, fara doar si poate, unul dintre cele mai reusite si mai solide cupluri din showbiz-ul actual. Isi traiesc iubirea frumos, fara mare tam-tam si fara scandalurile atat de la moda. Cu toate ca s-au indragostit pe platourile de filmare, Adela spune ca povestea lor nu este una ca in filme, ci una absolut normala, dar ca Radu este printul la care visa inca din copilarie.

JO Soci 2014 Eroare la ceremonia de deschidere: Unul dintre cercurile-simbol nu s-a deschis

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, Rusia, a avut parte de o eroare tehnica vineri seara, atunci cand unul dintre cele cinci cercuri care formeaza simbolul jocurilor olimpice nu s-a deschis, scrie Reuters.

INTERVIU Andy Szekely, antreprenor si psiholog: Perceptia publica este ca IT-istii sunt rigizi, insa nu este adevarat. Nu prea comunica emotie, insa munca lor este printre cele mai creative

Desi perceptia generala este ca programatorii sunt rigizi si gandesc in cutie, adevarul este ca ei sunt printre cei mai creativi oameni, insa dezavantajul lor este ca nu comunica emotie, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Andy Szekely, unul dintre cei mai cunoscuti traineri romani de dezvoltare personala. Care sunt diferentele de mentalitate dintre romani si alte popoare, cat de diferit este privit falimentul in afaceri si ce gresesc companiile prezente pe Facebook puteti citi in articol.

Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima data in acest, in Lectia de violoncel la malul marii. Sute de spectatori l-au admirat si aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care inca urca pe.

Radu Beligan a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta.

Actorul si regizorul Radu Beligan a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta, ocazie cu care le-a spus celor prezenti ca este mai usor sa fii batran decat tanar si le-a urat sa aiba o viata frumoasa si lunga ca a sa. Rectorul Universitatii Ovidius, Ion Bordeianu, a spus in timpul ceremoniei ca Radu Beligan a avut aproximativ 80 de roluri in teatru, 30 in filme, ca a regizat spectacole si a condus institutii de cultura avand o cariera artistica de 75 .

Directorul Teatrului Iasi, ginerele lui Radu Beligan, sanctionat de procurori pentru contracte semnate cu el insusi

Directorul teatrului iesean, Cristian Hadji-Culea, ginerele actorului Radu Beligan, alaturi de alti sefi ai unitatii, au fost acuzati de conflict de interese din cauza a doua contracte suspecte.

Radu Beligan va deveni Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius

Maestrul Radu Beligan va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta. Ceremonia se va desfasura vineri, 7 februarie, de la ora 12.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )