Libnet.ro
UNICEF

14:00

Soci 2014: Teroristii din Caucaz ameninta cu atentate la Jocurile Olimpice.

România Liberă România Liberă,
Soci 2014: Teroristii din Caucaz ameninta cu atentate la Jocurile Olimpice.

Islamisti din Caucazul rus au amenintat ca vor comite atentate la Soci, in timpul Jocurilor Olimpice JO) de Iarna, care incep pe 7 februarie, intr-o inregistrare video postata luni pe site-ul jihadist vdagestan. com, citat de Mediafax. In ceea ce priveste Jocurile Olimpice, am pregatit un cadou pentru tine si pentru turisti, cu scopul de a razbuna sangele musulman varsat in intreaga lume, afirma - adresandu-i-se presedintelui rus Vladimir Putin - doi barbati in varsta de aproximativ 25 de . continuă pe România Liberă

Vladimir Putin ii avertizeaza pe turistii homosexuali care vor sa vina la Jocurile Olimpice Soci 2014

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri intr-un interviu acordat BBC ca persoanele homosexuale vor fi binevenite la Soci, pentru Jocurile Olimpice, dar a avertizat ca nu va fi tolerata raspandirea propagandei gay.

JO Soci 2014: Cine va fi portdrapelul Romaniei la festivitatea de deschidere.

Biatlonista Eva Tofalvi s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci si va fi portdrapelul Romaniei la festivitatea de deschidere a competitiei, conform Mediafax. Tofalvi, aflata la a cincea participare la JO, va fi portdrapel pentru a doua oara consecutiv. Eva Tofalvi, in varsta de 35 de ani, si-a asigurat participarea la Soci in cadrul etapei a sasea a Cupei Mondiale de biatlon, care a avut loc la Anthloz, in Italia. In ultima cursa individuala inaintea Jocurilor Olimpice, .

JO Soci 2014: Cine va fi portdrapelul Romaniei la festivitatea de deschidere.

Biatlonista Eva Tofalvi s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci si va fi portdrapelul Romaniei la festivitatea de deschidere a competitiei, conform Medifax. Tofalvi, aflata la a cincea participare la JO, va fi portdrapel pentru a doua oara consecutiv. Eva Tofalvi, in varsta de 35 de ani, si-a asigurat participarea la Soci in cadrul etapei a sasea a Cupei Mondiale de biatlon, care a avut loc la Anthloz, in Italia. In ultima cursa individuala inaintea Jocurilor Olimpice, sportiva .

Gardienii din inchisori ameninta cu greve

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) solicita Guvernului sporirea personalului din inchisori, din cauza numarului ridicat de ore suplimentare pe care angajatii din sistem sunt nevoiti sa le presteze, se arata intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Piata auto in 2014: managerii din auto sunt optimisti

Managerii din industria auto se asteapta la o stabilizare a pietei anul acesta, cu posibilitati de crestere in semestrul doi, mizand pe accesul mai usor la finantare. Anul 2013 a fost cel mai slab din 2008 si pana in prezent, aproape toti importatorii.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )