Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vladimir Putin ii avertizeaza pe turistii homosexuali care vor sa vina la Jocurile Olimpice Soci 2014

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin ii avertizeaza pe turistii homosexuali care vor sa vina la Jocurile Olimpice Soci 2014

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri intr-un interviu acordat BBC ca persoanele homosexuale vor fi binevenite la Soci, pentru Jocurile Olimpice, dar a avertizat ca nu va fi tolerata raspandirea propagandei gay. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Rusia va face tot posibilul pentru a garanta securitatea JO de la Soci

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a adresat vineri posturilor de televiziune straine pentru a asigura ca Rusia va face tot posibilul pentru a garanta securitatea Jocurilor Olimpice de la Soci, care se vor deschide.

Vladimir Putin sustine ca Rusia va face tot posibilul pentru a garanta securitatea JO de la Soci

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a adresat vineri posturilor de televiziune straine pentru a asigura ca Rusia va face tot posibilul pentru a garanta securitatea Jocurilor Olimpice de la Soci, care se vor deschide la 7 februarie,.

Vladimir Putin ASIGURA ca Rusia va face tot posibilul pentru a garanta securitatea JO de la Soci

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a adresat vineri posturilor de televiziune straine pentru a asigura ca Rusia va face tot posibilul pentru a garanta securitatea Jocurilor Olimpice de la Soci, care se vor.

Presedintele Putin asigura homosexualii ca nu vor fi arestati la JO de la Soci

Homosexualii nu vor fi urmariti la Jocurile Olimpice de la Soci din februare, a explicat, vineri, presedintele rus, Vladimir Putin. Nu vom interzice nimic si nu vom aresta pe nimeni. La noi nu exista.

Dubla explozie in Daghestan, in momentul in care Vladimir Putin promitea ca va asigura securitatea la Jocurile Olimpice de la Soci

Un atac cu lansator de grenade si cu o masina capcana s-a soldat cu peste zece raniti, vineri, intr-un oras din Caucazul rusesc, in momentul in care presedintele Vladimir Putin asigura oaspetii externi ca s-au luat toate masurile pentru securitatea din timpul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, scrie AFP.

UE a amanat o cina oficiala cu Vladimir Putin pe fondul tensiunilor intre Bruxelles si Moscova

Uniunea Europeana a anulat cina cu presedintele rus Vladimir Putin programata in cadrul summitului UE-Rusia de la sfarsitul acestei luni. Desi cina este un obicei in cadrul unei astfel de intalniri, oficialii europeni au anulat-o pentru a semnala ca situatia nu este una obisnuita, luand in considerare tensiunile recente legate de problema Ucrainei.

Vladimir Putin: Rusia spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania

Moscova spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, la ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a 18 ambasadori in Rusia.

Vladimir Putin: Rusia se asteapta la o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania

Rusia spera la o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, citat de Mediafax. Ne asteptam la o cooperare mai consistenta si reciproc.

Putin promite ca sportivii nu vor suferi de discriminare la Soci

Presedintele rus Vladimir Putin a asigurat joi ca sportivii nu vor suferi de niciun fel de discriminare in timpul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, anunta Reuters, citata de Agerpres. Jocurile Olimpice se.

Vladimir Putin the last emperor?

Federatia Rusa se confrunta in prezent cu o dilema practic irezolvabila, care e valabila pentru orice imperiu sau stat polietnic si multiconfesional dilema identitara. Ca si in atatea alte situatii problematice, Kremlinul e la raspantie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )