Libnet.ro
UNICEF

01:05

Social TV, tot mai interesant pentru romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Social TV, tot mai interesant pentru romani

Televizoarele Social TV stiga tot mai mult teren in preferintele romanilor si intr-un an se va ajunge ca 3 din 10 aparate cumparate sa faca parte din aceasta categorie, anunta un comunicat de presa al Flanco. continuă pe Ziarul Bursa

Scumpirile de tin lant. De maine platim mai mult pentru gaze

De maine platim mai mult pentru gaze. Scumpirea se va vedea atat in facturile populatiei cat si in preturile alimentelor. Din cauza costurilor tot mai mari, producatorii anunta un nou val de scumpiri.

O noua TAXA pentru romani. Cine si cat va trebui sa scoata din buzunare. Ne-am inspirat de la alte tari

Luxul se plateste! Cine are piscina, teren de tenis sau case mostenite, va plati bani frumosi la stat. Guvernul vrea sa largeasca baza de impozitare si va aplica principiul: cine are mai mult trebuie sa si.

REVISTA PRESEI: Crin Antonescu, tot mai DEZAMAGIT de Victor Ponta. ...

Cat de independenti vor fi managerii privati de la stat, titreaza Adevarul in editia de vineri: Oricat de buni profesionisti si de neimplicati politic ar fi viitorii manageri privati ai companiilor de stat, deciziile lor vor fi influentate de actionarul majoritar, adica statul, reprezentat de oameni politici. Viitorii manageri privati ai Companiei Nationale de Autostrazi vor avea de administrat una dintre cele mai puternice societati de stat din Romania, care, numai in acest an, are un .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )