Libnet.ro
UNICEF

09:15

Socialistii au castigat alegerile din Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Socialistii au castigat alegerile din Moldova

Totusi, PSRM intentioneaza sa conteste rezultatele in cel putin sase circumscriptii *Opozitia spune ca scrutinul a fost fraudat, observatorii OSCE sustin ca acesta a fost liber si corect Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), formatiunea presedintelui pro-rus Igor Dodon, a castigat alegerile parlamentare desfasurate duminica, obtinand un scor de 31,22%. continuă pe Ziarul Bursa

Dezvaluire. Sistemul prin care Plahotniuc si Dodon au castigat alegerile in Republica Moldova. Blocul proeuropean ACUM ar fi avut mai multe mandate

Modul total diferit in care a fost organizat votul pentru cetatenii din Transnistria si pentru cei din diaspora a influentat decisiv rezultatul alegerilor din Republica Moldova, in defavoarea fortelor politice proeuropene, sustine europarlamentarul Marian Jean Marinescu, membru al delegatiei de observatori a Parlamentului European la scrutinul de peste Prut. Alegerile au fost organizate de Guvernul Filip, controlat de liderul PD Vlad Plahotniuc.

Andrei Nastase: Blocul ACUM a castigat alegerile parlamentare

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, sustine ca, analizand cu maxima obiectivitate rezultatele finale ale alegerilor de ieri pentru Parlamentul Republicii Moldova si evaluand impactul urias pe care operatiunea de fraudare l-a avut asupra acestor rezultate, Blocul electoral ACUM Platforma DA si PAS, a castigat alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, transmite IPN.

CLUJ: Sute de studenti basarabeni au votat la alegerile din R. Moldova

Cateva sute de studenti basarabeni au votat astazi pana la orele amiezii, la sectia deschisa la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova.

Tomac, despre alegerile din Republica Moldova: Batalia e despre anexarea din nou a Republicii Moldova de catre Rusia

Deputatul PMP Eugen Tomac sustine ca alegerile parlamentare care au loc azi peste Prut sunt cruciale pentru Republica Moldova. Batalia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a Republicii Moldova de catre Rusia, scrie Tomac pe Facebook.

Eugen Tomac: Alegerile din Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca alegerile parlamentare care se desfasoara duminica in Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani.

EUGEN TOMAC: Alegerile din Republica Moldova - decisive pentru urmatorii zece ani

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca alegerile parlamentare care se desfasoara astazi in Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani.

Alegerile din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste 4 mii de observatori

Alegerile parlamentare din 24 februarie vor fi monitorizate de peste 4 mii de observatori nationali si internationali. Comisia electorala Centrala a incheiat vineri, 22 februarie, procedura de acreditare a observatorilor, transmite IPN.

Alegerile din Republica Moldova nici nu s-au terminat inca, dar presedintele pro-rus vorbeste deja de un nou scrutin pentru lunile urmatoare

Igor Dodon, presedintele pro-rus din Republica Moldova, a atras atentia ca este foarte posibil sa declanseze procedura de alegeri parlamentare anticipate in urmatoarele luni, in eventualitatea in care scrutinul.

Reticenta pro-UE versus euroscepticism n retorica electorala din Moldova

Principalii actori politici antrenati in alegerile parlamentare moldovenesti din 24 februarie 2019 manifesta o abordare selectiva, vizibil timida si/sau incoerenta, vizavi de dezbaterile electorale despre orientarea externa a tarii. Dozarea reticentei fata de discursul geopolitic este observata la formatiunile politice asociate in mod pozitiv sau negativ cu UE, chiar daca sondajele recente arata o predispunere a populatiei pentru integrarea europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )