Libnet.ro
UNICEF

10:15

Societe Generale: Exista potential pentru mai multe achizitii graduale in Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Societe Generale: Exista potential pentru mai multe achizitii graduale in Europa

Seful grupului bancar francez Societe Generale, Frederic Oudea, a afirmat, ieri, ca vede un potential pentru mai multe achizitii graduale in Europa, in special pe segmentul de corporate si investitii bancare CIB), transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Comuna in care exista mai multe fantani decat cele 1.270 de familii si unde la pompa curge direct apa plata

Exista o comuna in Romania unde s-a cheltuit aproape 1 milion de euro ca oamenii sa nu sufere niciodata de sete. Desi are cele mai multe fantani pe cap de familie, existand gospodarii si cu cate doua puturi in curte, la Scundu - Valcea s-a investit intr-un sistem centralizat de apa. Iar apa astfel captata s-a dovedit extrem de pura. Analizele i-au determinat pe cei care administreaza comuna sa afirme ca au apa plata care vine direct la robinet.

Scandal urias pe tema alimentelor congelate! Au fost retrase de la vanzare din mai multe lanturi de magazine

Scandalul alimentelor congelate in cazul carora exista riscul de a fi fost contaminate cu Listeria ia amploare. Lantul de supermarketuri Profi a anuntat ca a retras, ca masura de precautie, mai multe.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

VIDEO Mai multe gospodarii au fost inundate in judetul Dambovita. Pompierii s-au dus cu motopompele pentru evacuarea apei

In urma precipitatiilor abundente cazute in ultimele ore, mai multe gospodarii din orasul Racari si comuna Cojasca, din Dambovita, au fost inundate, fiind nevoie de interventia subunitatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita pentru evacuarea apei.

ISU Bucuresti: Pompierii intervin n mai multe zone pentru ndepartarea apei cumulate

Pompierii din Bucuresti intervin, marti dimineata, in urma precipitatiilor abundente, in mai multe zone din Capitala, pentru degajarea apei acumulate, conform Agerpres.

ISU Bucuresti: Pompierii intervin n mai multe zone pentru ndepartarea apei acumulate

Pompierii din Bucuresti intervin, marti dimineata, in urma precipitatiilor abundente, in mai multe zone din Capitala, pentru degajarea apei acumulate, conform Agerpres.

Strazi inundate in Capitala dupa furtuna de marti dimineata. Pompierii intervin in mai multe zone

Pompierii din Bucuresti intervin, marti dimineata, in urma precipitatiilor abundente, in mai multe zone din Capitala, pentru degajarea apei acumulate. Zonele unde au loc interventii sunt DN1 - zona Prisma,.

VIDEO Accident cumplit pe E 85. Trei oameni au murit si mai multe masini au fost distruse dupa un impact extrem de violent

Mai multe autospeciale si elicopterul SMURD au intervenit marti dimineata pe drumul european E85, dupa un impact violent intre patru autoturisme care circulau cu viteza.

Tren deraiat n Turcia: Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, iar altele au fost ranite, duminica, dupa ce un tren a deraiat de pe sine in nord-vestul Turciei, relateaza Reuters citand agentia de stiri Demiroren.

Apele Romane: Avertizare de cod galben si portocaliu de inundatii pe raurile din mai multe judete, valabila in perioada 8-11 iulie

Administratia Nationala Apele Romane a emis duminica o avertizare hidrologica de cod galben si portocaliu ce vizeaza scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe raurile din mai multe judete, valabila in perioada 8 11 iulie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )