Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sofer de 16 ani, goana nebuna pe strazile din Capitala, cu politia pe urme

Antena3 Antena3,
Sofer de 16 ani, goana nebuna pe strazile din Capitala, cu politia pe urme

Un sofer minor a provocat politia la o urmarire nebuna pe strazile din Capitala. Adolescentul a profitat de faptul ca proprietarul unei dube i-a lasat cheile sa-i curete masina si a plecat la o plimbare prin. continuă pe Antena3

Raspunsul surprinzator al unui tanar din Capitala cand este intrebat despre cartile pe care le-a citit: Sincer, n-am ce face cu ele

Reprezentantii unei librarii au adus cartile in mijlocul legumelor si fructelor din Piata Obor, din Capitala, pentru a incuraja romanii sa citeasca, scrie stirileprotv. ro. Suntem pe ultimul loc in Europa.

Politistii au facut ravagii in cluburile din Capitala, vineri noapte. A plouat cu amenzi printre patronii localurilor de fite

Mai multi patroni de cluburi si restaurante din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendati dupa ce politistii au verificat o serie de locatii, in noaptea de vineri spre sambata. Oamenii legii au dat amenzi in valoare de 45. 000 de lei si au constatat ca au fost comise trei infractiuni de evaziune fiscala. Cluburile din .

Student din Bucuresti, desfigurat de un adolescent de 16 ani dupa o noapte petrecuta intr-un club din Focsani

Un tanar de 20 de ani, din Focsani, student la o facultate din Bucuresti, a fost batut crunt in noaptea de sambata spre duminica, in fata Colegiului National Al. Cuza din Focsani. Evenimentul a.

in Piata Obor din Capitala si-au gasit locul si cartile la kilogram - VIDEO

Printre verdeturile din Piata Obor si-au gasit locul si marfuri mai putin obisnuite: idei in saramura, povesti murate sau fictiune la borcan. Este vorba de fapt despre cartile aduse de o librarie si.

O profesoara de limba romana i-a trimis aproape o mie de mesaje de amor unui elev de 16 ani - Totul a iesit la iveala dintr-o banalitate

Mama unui elev din Faget a depus saptamana trecuta o plangere la Inspectoratul Scolar Judetean, dupa ce a gasit in telefonul baiatului ei aproape 1. 000 de mesaje de dragoste, intre el si profesoara de.

Celebra actrita Jane Fonda, in varsta de 81 de ani, a fost arestata din nou la un protest

Actrita americana Jane Fonda a fost din nou arestata in timpul unui protest organizat la Washington pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. Actrita, in varsta de 81 de ani, a mai fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3788 seconds )