Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raspunsul surprinzator al unui tanar din Capitala cand este intrebat despre cartile pe care le-a citit: Sincer, n-am ce face cu ele

Antena3 Antena3,
Raspunsul surprinzator al unui tanar din Capitala cand este intrebat despre cartile pe care le-a citit: Sincer, n-am ce face cu ele

Reprezentantii unei librarii au adus cartile in mijlocul legumelor si fructelor din Piata Obor, din Capitala, pentru a incuraja romanii sa citeasca, scrie stirileprotv. ro. Suntem pe ultimul loc in Europa. continuă pe Antena3

Reactia unei tinere din Capitala cand a fost hartuita pe strada: cum l-a pus pe fuga pe necunoscut. N-am sunat la Politie, m-am descurcat singura

O femeie din Capitala povesteste despre cum a fost hartuita sexual de un barbat necunoscut si cum a reactionat fata de acesta, salvarea sa fiind o. gutuie. Desi relatarea este intr-o nota amuzanta, fenomenul este grav si zilnic intalnit in Bucuresti, iar fetele si femeile, tind sa inghete si nu reactioneaza fata de agresori.

VIDEO. Momentul in care fiul lui Sile Camataru injunghie un tanar in fata unui club din Timisoara, surprins in imagini

Au aparut primele imagini de la atacul din Timisoara unde fiul lui Sile Camataru ar fi injunghiat un tanar in fata unui club din oras. Scandalul ar fi pornit dupa ce victima ar fi agresat-o pe iubita.

Politistii au facut ravagii in cluburile din Capitala, vineri noapte. A plouat cu amenzi printre patronii localurilor de fite

Mai multi patroni de cluburi si restaurante din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendati dupa ce politistii au verificat o serie de locatii, in noaptea de vineri spre sambata. Oamenii legii au dat amenzi in valoare de 45. 000 de lei si au constatat ca au fost comise trei infractiuni de evaziune fiscala. Cluburile din .

in Piata Obor din Capitala si-au gasit locul si cartile la kilogram - VIDEO

Printre verdeturile din Piata Obor si-au gasit locul si marfuri mai putin obisnuite: idei in saramura, povesti murate sau fictiune la borcan. Este vorba de fapt despre cartile aduse de o librarie si.

Florin s-a dus sa lucreze intr-o fabrica de mezeluri din Germania. Cand a intrat in incinta a crezut ca lesina: Nici in Romania nu am pomenit asa ceva!

In scandalul listeriozei, care a dus la trei decese in ultimii doi ani in Germania, un roman face dezvaluiri uluitoare, referitor la igiena si conditiile de lucru la un producator de mezeluri din Hessa. El.

Barbatul se afla pe o strada dint-un oras din Maramures, cand a vazut ceva de-a dreptul bizar. Fereasca Dumnezeu de asa ceva! (FOTO)

Un barbat aflat pe o strada in orasulSalistea de Sus, judetul Maramures, a crezut ca nu vede bine, atunci cand s-a uitat la o casa. A crezut ca viseaza, dar imediat si-a dat seama ce era bizar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )