Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer din Capitala, replica naucitoare pentru un politist care l-a oprit in trafic: Nu trebuia sa fiti aici. Mi-a spus.

Antena3 Antena3,
Un sofer din Capitala, replica naucitoare pentru un politist care l-a oprit in trafic: Nu trebuia sa fiti aici. Mi-a spus.

Un sofer oprit duminica seara de un politist in Capitala a avut o replica incredibila pentru omul legii. -Dar nu trebuia sa fiti aici! - De ce? -Gabriela mi-a zis ca sunteti pe strada cealalta! . continuă pe Antena3

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strnge semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza, transmite Agerpres.

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strange semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza.

Lidia Fecioru, invitata la o cafea de un barbat. Replica naucitoare pe care i-a dat-o indraznetului

Lidia Fecioru a vorbit, vineri, la Dar si Har, despre efectul negativ pe care il are suprimarea emotiilor asupra noastra. Foarte multe boli vin de la suprimarea emotiilor: suprimam bucuria, suprimam.

Sfaturile sefului ANPC pentru cei care mannca la fast-food

Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC) Paul Anghel atrage atentia asupra produselor fast-food si ii sfatuieste pe consumatori ca atunci cand cumpara din magazinele sau restaurantele specializate astfel de produse sa se asigure ca vanzatorul este echipat corespunzator, cu halat de protectie, boneta si, mai ales, manusi de protectie curate sau de unica folosinta, transmite news. ro.

Ce se intampla cu pensiile romanilor: Anunt important pentru cei care au salariu de pana in 3.000 de lei!

Cei care au contribuit la pilonul 2 pot chiar sa dea statul in judecata, cu sanse de castig. Caracterul optional al pilonului 2 va afecta pensiile romanilor, au afirmat administratorii de pensii private, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )