Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sofer roman a ajuns de rasul internetului. Cum a fost surprins pe o autostrada din Ungaria (FOTO)

Antena3 Antena3,
Sofer roman a ajuns de rasul internetului. Cum a fost surprins pe o autostrada din Ungaria (FOTO)

Un sofer roman a ajuns de rasul internetului, dupa ce a fost surprins pe o autostrada din Ungaria. Barbatul a fost fotografiat circuland pe Autostrada M7, tractand o platforma incarcata pana la. continuă pe Antena3

Un sofer roman a lesinat la volanului unui TIR, din cauza caldurii, in Italia

Un sofer roman de 58 de ani se afla la volanul unui TIR, cand a lesinat, din cauza caldurii, in Italia. TIR-ul plin cu bidoane de ipsos s-a rasturnat, iar soferul a ajuns ranit la spital. Din fericire,.

Imagini cu un sofer roman surprinse pe autostrada din Ungaria. Un nou subiect de ironii in tara vecina

Un sofer roman a fost fotografiat in timp ce circula pe Autostrada M7 din Ungaria, tractand o masina urcata pe o remorca plina cu bagaje.

Subiectele zilei: Guvernarea ineficienta, coruptia endemica si infrastructura tin Romania pe loc; Surse: Cine se pregateste sa candideze la sefia PSD; Sofer roman de TIR, considerat erou in Italia dupa ce a convins un tanar sa nu se sinucida

Romania, pe locul al doilea la cererile de extradare din Londra. 1750 de romani certati cu legea se ascund in Marea Britanie. Romania se afla pe locul al doilea intre. Video-experiment: Sofer in centrul capitalei, caut loc de parcare gratuit. Primaria Capitalei cere 10 de lei pe ora soferilor care.

Bebelus roman, victima Administratiei Trump. A fost luat de langa parinti la granita cu Mexicul

Un bebelus roman a devenit cel mai mic copil care a devenit victima politicilor aplicate de Administratia Trump. Constantin Mutu avea doar 4 luni atunci cand a fost luat de langa tatal sau, la granita cu Mexicul. Micutul a fost dat in adoptie unei familii din Michigan, iar povestea sa a aparut in The New .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )