Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Antena3 Antena3,
Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. Potrivit unei postari facute pe Facebook, agresorii romanului sunt trei frati care detin o afacere in Toledo. Acestia l-au amenintat cu moartea daca face plangere la Politie, insa romanul a ajuns insa in fata agentilor si le-a spus totul. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Dacia si Nicolae Ceausescu continua sa aiba o legatura stransa si in 2020

Dacia 1100a fost primul model deautoturismprodus de producatorulromandeautomobileDacia S. Modelul a fost comercializat intre anii 1968 si 1971 si a fost un model intermediar pana la intrarea in productie a modelului1300. Legatura stransa dintre Dacia si Nicolae Ceausescu existenta si in 2020 Dacia 1100 era bazata pe Renault 8, o berlina cu tractiune si motor .

Gheorghe Dinca a reclamat ca a fost batut de fortele de ordine. Dosar de urmarire penala privind purtarea abuziva, in lucru la Tribunalul Olt

Un dosar de urmarire penala privind purtare abuziva, in urma unei plangeri a inculpatului Gheorghe Dinca din Caracal, care a reclamat ca a fost agresat batut) de fortele de ordine care au patruns in dimineata zilei de 26 iulie 2019 in locuinta sa, este in lucru la Parchetul de pe Tribunalul Olt, potrivit prim-procurorului acestei unitati, Anca Anunta.

Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, isi cere scuze intr-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la scolile cu toaleta in curte din Judetul Ialomita, unde a intrat intr-o clasa in care a auzit o invatatoare tipand la copii. Nu am fost in acea scoala pentru doamna invatatoare, dar sunt un om caruia chiar ii pasa de copii, elevii mei pot depune marturie. As fi vrut sa fiu mai calma in acea interactiune si este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau, scrie Anisie. Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!.

Motivul scandalos pentru care o tanara de 25 de ani a fost obligata sa faca un test de sarcina inainte de a se urca in avion. A fost umilitor!

Situatie scandaloasa la o companie aeriana din Hong Kong, care i-a cerut unei tinere sa faca un test de sarcina inainte de a se imbarca la bordul unei aeronave cu destinatia Insula Saipan.

Motivul pentru care Roger Federer si Rafael Nadal au fost facuti egoisti

Canadianul Brayden Schnur, locul 103 ATP, i-a facut egoisti pe marii tenismeni Roger Federer si Rafael Nadal, pentru ca nu iau atitudine in fata organizatorilor Australian Open, care ii obliga pe jucatori sa evolueze in calificari, desi aerul de la Melbourne este puternic afectat de fumul provenit de la incendiile de vegetatie, informeaza lesoir. be.

Motivul pentru care Cristina Topescu a dorit sa fie incinerata. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta alegere

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Topescu. Familia a anuntat ca trupul neinsufletit a fost depus acolo, iar joi va fi incinerat, asa cum se pare ca a fost dorinta Cristinei, spun apropiatii.

Specialist feng shui: Aruncati vechiturile din casa! Motivul pentru care trebuie sa aveti mereu geamurile curate

Marian Golea, astrolog si specialist Feng Shui, a fost invitatul Lidiei Fecioru, vineri seara, la emisiunea Dar si Har.

Accident bizar la Satu Mare. Motivul pentru care politistii s-au rasturnat cu masina intr-un sant

O politista a fost ranita, joi seara, dupa ce s-a rasturnat cu o autospeciala intre municipiul municipiul Satu Mare si localitatea Micula, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Motivul bizar pentru care un barbat si-a inscenat rapirea. Toata lumea rade de el

Un barbat din Columbia si-a inscenat rapirea pentru a scapa de casatorie, a relatat joi presa locala, potrivit DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )