Libnet.ro
UNICEF

05:30

Motivul pentru care Cristina Topescu a dorit sa fie incinerata. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta alegere

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Cristina Topescu a dorit sa fie incinerata. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta alegere

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Topescu. Familia a anuntat ca trupul neinsufletit a fost depus acolo, iar joi va fi incinerat, asa cum se pare ca a fost dorinta Cristinei, spun apropiatii. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Ambasada Romaniei de la Bagdad va fi relocata, dupa cum au anuntat, miercuri, autoritatile. Vestea a fost una care a venit in cadrul sedintei comune a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare, din Senat. Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au dezvaluit si motivul unei astfel de decizii. Motivul pentru .

Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc. Reactia lui Vladimir Putin

Televiziunea de stat de la Moscova a anuntat ca guvernul de la Kremlin si-a dat demisia in bloc. Motivele care au dus la aceasta decizie. Reactia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin. Discurs in fata natiunii. Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc Premierul Dmitri Medvedev a facut acest anunt la scurt timp .

Simona Halep si motivul pentru care crede ca 2020 va fi un sezon cu noi performante

A debutat in noul sezon cu o victorie 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) si spera sa mearga cat mai departe in turneul de la Adelaide. Simona Halep a vorbit cu presa despre anul 2020 si a spus care este motivul pentru care are toate motivele sa spere ca va obtine noi performante in circuitul WTA.

Cristina Topescu a fost incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu a fost incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa a fost depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Cristina Topescu va fi incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu va fi incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa va fi depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare. De ce nu va fi ingropata langa tatal ei

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie,Cristina Topescua fost gasita moarta in casa. Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare Din primele informatii, se pare ca jurnalista Cristina .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )