Libnet.ro
UNICEF

20:30

Soferi vitezomani, amendati de politisti. Care a fost cea mai mare viteza inregistrata

Adevărul Adevărul,
Soferi vitezomani, amendati de politisti. Care a fost cea mai mare viteza inregistrata

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au sanctionat, in ultima saptamana, 133 de soferi care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la ora. continuă pe Adevărul

Cate ore munceste un roman pe an, comparativ cu ceilalti europeni: Care este cea mai muncitoare tara din lume

Romanii muncesc mai putin in prezent fata de anul 2009, in cele mai multe sectoare economice. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, in medie, un roman munceste 2000 de ore pe an, informeaza Ho.

Unde duce lipsa educatiei sexuale. Romania are cea mai tanara bunica din lume: o tanara de 23 de ani, care a devenit mama la 12 ani

Romania are cea mai tanara bunica din lume: o tanara de 23 de ani, care a nascut la 12 ani. Afirmatia a fost facuta, marti, de medicul Valeria Herdea, presedintele Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie AREPMF).

Cea mai tanara bunica DIN LUME este din Romania. Ce varsta are femeia...

Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei, sustin specialistii. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Cea mai tanara bunica din lume este din Romania. La 23 de ani are deja nepoti

Specialistii sustin ca Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Operatiunea GataLa4 revine: cea mai lunga zi din an devine cea mai scurta zi de munca!

Pe 21 iunie, in cea mai lunga zi din an, Red Bull arunca manusa celor inchisi in birouri si-i provoaca sa fie GataLa4. A doua editie din Romania a evenimentului global care da liber angajatilor cu voie de la sefi revine in aplauzele unanime ale departamentelor de HR.

NOI profetii iNFIORATOARE despre MARELE CUTREMUR! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE a facut ANUNTUL: Se va produce

Maria Ghiorghiu a facut noi profetii despre un mare cutremur care va lovi Romania. Dragii mei,din pacate vom auzi de un Cutremur mai intens ,un Cutremur care va fi mai extins acolo unde el se va produce. Unda.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai rea zodie. Fereste-te de ea!

Ai mare grija, unii dintre nativii zodiacului poseda o doza mare de rautate si daca ajungi sa te certi cu ei, se vor razbuna sigur pe tine. Cea mai malefica zodie este Leul. Acest semn zodiacal este pur.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

Marele CASTIGATOR al finalei iUmor! Cine este concurentul cu cea mai buna prestatie (FOTO, VIDEO)

Preferatul juratilor, dar si al telespectatorilor din finala iUmor, sezonul cinci, este Andrei Cojocaru, in virsta de doar 18 ani. Andrei a fost ultimul concurent al serii si este cel mai tanar finalist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )