Libnet.ro
UNICEF

21:45

Soferii de pe Free Now vor sa fie testati pentru Covid. Care ar putea fi noile reguli pentru pasageri

Adevărul Adevărul,
Soferii de pe Free Now vor sa fie testati pentru Covid. Care ar putea fi noile reguli pentru pasageri

Soferii de pe fosta Clever Taxi, actuala Free Now, vor sa fie testati pentru Covid, se arata intr-un sondaj realizat de companie, care are si o serie de recomandari pentru pasageri. continuă pe Adevărul

Barbatii vor fi tratati pentru COVID-19 cu hormoni sexuali feminini

Hormonii sexuali feminini ar putea fi folositi ca tratament pentru barbati, in lupta cu COVID-19. Este o ipoteza a cercetatorilor americani, care au remarcat ca boala a ucis mai multi barbati decat femei, la nivel mondial.

Angajatii DGASPC Sector 1, testati pentru infectia cu COVID-19. Edilul Daniel Tudorache: Urmeaza testarea a 1.700 de locuitori ai sectorului (VIDEO)

Angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC), din Sectorul 1, au fost testati, sambata, pentru infectia cu noul coronavirus. Iar de saptamana viitoare vor fi testati.

Orban: Parcurile si hotelurile ar putea fi deschise dupa 15 mai, dar locurile de joaca si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru Digi24. ro, ca parcurile si hotelurile ar urma sa fie deschide dupa 15 mai, dar locurile de joaca pentru copii si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare.

STUDIU MEDLIFE: Cel mai probabil populatia nu are imunitate dobandita natural pentru COVID 19

MedLife anunta primele concluzii ale studiului privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai probabil populatia nu are imunitate dobandita natural pentru COVID - studiu MedLife Compania va procesa peste 500.000 de teste pentru detectarea anticorpilor

MedLife anunta primele concluzii ale studiului privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19 si un parteneriat cu Abbott Diagnostics pentru a achizitiona si procesa peste 500. 000 de teste pentru detectarea anticorpilor la COVID 19 pana la finalul anului.

Plan de accelerare a productiei de medicamente si vaccinuri pentru COVID-19

Liderii mondiali s-au angajat vineri sa accelereze activitatile pentru obtinerea de teste, medicamen.

Klaus Iohannis, despre spitalul-suport pentru COVID. Este totul amenajat, este totul atipic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat vineri spitalul suport pentru coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )