Libnet.ro
UNICEF

23:45

Soferii au pierdut in traficul din Bucuresti 9 zile si 11 ore anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Soferii au pierdut in traficul din Bucuresti 9 zile si 11 ore anul trecut

Cel mai recent clasament Tom-Tom privind rata de congestionare a traficului din orase gaseste Bucurestiul in afara podiumului european. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect ambitios pentru traficul din Bucuresti

Bucurestiul se pregateste de un Mega-bulevard nou-nout care va strabate 3 sectoare.

UPDATE Noi scoli si gradinite din Bucuresti, partial inchise din cauza gripei Alte 5 scoli din judetele Braila, Sibiu, Calarasi si Giurgiu sunt inchise partial

Mai multe scoli si gradinite din Bucuresti vor fi inchise pentru doua zile, miercuri si joi, din cauza gripei. Este vorba despre 15 unitati de invatamant care se adauga la cele inchise deja de marti. in total, potrivit informatiile de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, sunt 25 de unitati scolare in care sunt inchise mai multe clase. Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca, la nivel national, in afara de scolile din Bucuresti, sunt inchise partial alte cinci scoli. Vezi in articol lista scolilor si gradinitelor inchise.

GRIPA face ravagii. Cursurile sunt suspendate partial in 47 de scoli din Bucuresti

Inspectoratul General al Municipiului Bucuresti anunta ca elevi din 47 de scoli raman acasa, in continuare, din cauza virusului gripal. in nicio scoala cursurile nu sunt suspendate intergal, a declarat.

Green Raport: Strazile din Bucuresti nu au mai fost spalate de 3 luni. Poluare la cote alarmante

In conditiile poluarii din Bucuresti, un amanunt a fost trecut cu vederea. Oamenii de la salubritate au intrerupt activitatea pe parcursul sezonului rece. Care este explicatia? Strazile din Bucuresti nu au mai fost spalate de 3 luni Cei de la salubritate reflectau ca pe timp de iarna au loc activitati de dezapezire, doar ca dupa .

Un copil de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, care nu suferea de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil in varsta de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Baiatul nu suferea de alte afectiuni. Baiatul de 12 ani a murit astazi, fiind cel de-al 10-lea deces provocat de gripa in acest sezon si al 7-lea in ultima saptamana. Prima saptamana epidemica de gripa din acest sezon: 7 decese si peste 3. 600 de imbolnaviri, mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Un cardiolog pediatru din Bucuresti trage un semnal de alarma, in plin sezon de gripa. Copiii se plang frecvent ca nu mai pot sa mearga!

Un cardiolog pediatru din Bucuresti lanseaza un semnal de alarma, in contextul inmultirii cazurilor de gripa in Romania, inclusiv la persoanele vaccinate antigripal.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Emanuel Ungureanu: Bomba biologica - spitalele din Bucuresti arunca mii de litri de sange contaminat si alte deseuri infectioase in sistemul de canalizare

Spitalele din Bucuresti arunca zilnic mii de litri de sange contaminat si alte deseuri infectioase in sistemul de canalizare, ceea ce inseamna o bomba biologica, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. in replica, managerul Spitalului Universitar, Adriana Nica, a declarat ca Departamentul juridic a finalizat o plangere penala care va fi depusa cel tarziu miercuri impotriva celor care denigreaza unitatea medicala.

Un copil in varsta de doi ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Nu era vaccinat anti-gripal

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, cel mic fiind nevaccinat anti-gripal. Exista suspiciunea ca micutul s-a imbolnavit in timp ce era internat in spital, pentru o alta afectiune, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MS.

Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Parintii sunt ingrijorati pentru copiii lor din cauza gripei. Gabriela Firea a facut astazi un anunt care ii va afecta pe multi bucuresteni. Ce gradinite si scoli vor fi inchise. Se suspenda cursurile scolilor si gradinitelor in Bucuresti Anumite cursuri vor fi anulate, in scolile capitalei, din cauza gripei sau a problemelor aparute dupa decontaminare, .

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )