Libnet.ro
UNICEF

13:00

Soferii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru benzina. Pretul petrolului a atins cotatii uriase

Adevărul Adevărul,
Soferii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru benzina. Pretul petrolului a atins cotatii uriase

Pretul carburantilor este asteptat sa creasca, dupa ce cotatia petrolului a ajuns zilele acestea la 75 de dolari/baril, cel mai inalt nivel din ultimii patru ani, iar acest trend va continua, estimeaza analistii. continuă pe Adevărul

Soferii vor plati mai mult pentru carburanti in aceasta vara

Titeiul a ajuns zilele acestea la pretul de 75 de dolari/baril, cel mai inalt nivel din ultimii patru ani, astfel ca pretul carburantilor va fi mai scump in aceasta vara, iar analistii estimeaza ca acest.

Monitorul Oficial a publicat cotizatiile membrilor de partid: Cine este politicianul care a donat cei mai multi bani

Monitorul Oficial a publicat recent cotizatiile membrilor de partid, astfel fiind scoase la iveala numele politicienilor care au donat cele mai consistente sume. in varful clasamentului se afla consilierul.

Business report: Tara care se plnge ca are prea multi bani si prea putine datorii; Produs n Romnia, un segment pe care mizeaza magazinele mari; Trei mari puteri europene cer SUA sa nu impuna restrictii economice Uniunii Europene

Insolventa negustorilor de energie lasa Hidroelectrica cu buza umflata. Cel mai mare producator de energie din Romania, compania de stat Hidroelectrica, are de recuperat. Romania a treia cea mai putina dependenta tara din UE de importurile energetice. Structura de productie relativ la media europeana. Potrivit datelor publicate de Eurostat, Romania s-a plasat pe locul trei in randul statelor membre UE cel mai putin dependente de.

INTERVIU Constantin Codreanu (PUN) - candidatul unionistilor la Primaria Chisinau: Sunt un unionist pragmatic si voi aduce expertiza si bani din Romnia si UE pentru modernizarea Chisinaului

Constantin Codreanu, deputat din partea Partidului Miscarea Populara in Parlamentul Romaniei si prim-vicepresedinte al Partidului Unitatii Nationale, candideaza pentru fotoliul de primar al Chisinaului sub titulatura de candidatul unionistilor. Spune despre el ca este singurul care este capabil sa-l invinga pe candidatul socialistilor si le promite locuitorilor din Chisinau atragerea unor investitii de cel putin 1 miliard de euro din Romania si prin Romania; 100 km de drumuri noi sau reabilitate in Chisinau; constructia soselei de centura a Chisinaului; dotarea parcului de transport public cu 100 de troleibuze si autobuze noi; izolarea termica a tuturor blocurilor de locuit.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Misterul mortii Daliei Negre, neelucidat. De ce a fost aceasta cea mai cruda crima din istorie

Una dintre cele mai misterioase si crude crime din istoria Americii, cea a unei femei de 22 de ani supranumita Dalia neagra, nu a fost elucidata nici la aproape 70 de ani de cand s-a petrecut. Elizabeth Short.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )