Libnet.ro
UNICEF

12:00

Soferul de 18 ani care a spulberat o eleva intr-un accident rutier a fost condamnat. Tragedia a starnit un val de proteste

Adevărul Adevărul,
Soferul de 18 ani care a spulberat o eleva intr-un accident rutier a fost condamnat. Tragedia a starnit un val de proteste

Soferul care a produs unul dintre cele mai grave accidente rutiere din municipiu a fost condamnat pentru ucidere din culpa. continuă pe Adevărul

Soferul unui TIR care a provocat un accident s-a spanzurat

Soferul TIR-ului care a provocat accidentul de duminica seara din judetul Cluj, soldat cu cinci raniti, intre care o fata de 7 ani, a fost gasit, luni dimineata, spanzurat. Duminica seara, un barbat, in.

Smaranda, unul dintre simbolurile protestelor Rezist, a murit la doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Ea a devenit cunoscuta in toata tara dupa ce a fost fotografiata cu un caiet in mana pe care a scris Am chiulit pentru acest protest!.

Unul dintre simbolurile protestelor Rezist a murit. Smaranda avea doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Adolescenta a devenit cunoscuta in toata tara datorita unui mesaj afisat.

Final de epoca: Angela Merkel renunta la sefia partidului dupa 18 ani

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca va renunta la sefia Uniunii Crestin-Democrata CDU) dupa 18 ani in care a condus conservatorii germani, anunta surse politice citate de Reuters Merkel se afla.

Un politist de frontiera de la Aeroportul Otopeni este audiat. Ce i-a facut unei fete de 18 ani

Un politist de frontiera este audiat la Politia Pitesti, fiind suspectat ca a santajat o tanara de 18 ani cu divulgarea unor imagini compromitatoare daca nu va intretine relatii sexuale cu el. Surse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )