Libnet.ro
UNICEF

22:45

Soferul fostului primar din Alba Iulia, acuzat de delapidarea a 800 de litri de combustibil. Prin ce tari a fost plimbat Mircea Hava

Adevărul Adevărul,
Soferul fostului primar din Alba Iulia, acuzat de delapidarea a 800 de litri de combustibil. Prin ce tari a fost plimbat Mircea Hava

Fostul sofer al primarului din Alba Iulia, Mircea Hava, a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu Parchetul pentru savarsirea infractiunii de delapidare. continuă pe Adevărul

Restaurantele din Alba Iulia se inchid din nou, la interior, dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Restaurantele din Alba Iulia si din alte localitati din judetul Alba vor fi din nou inchise la interior dupa cresterea ratei de incidenta a cazurilor de COVID-19. Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Incendiu urias la Alba Iulia cu pagube de sute de mii de lei. Un depozit de aparate electrocasnice a fost distrus FOTO VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 3:00, la o hala din Alba Iulia, situata pe strada Garii din Alba Iulia.

Hala de depozitare din Alba, in care functionau si o firma de curierat si un service auto, distrusa de un incendiu

O hala de depozitare din Alba Iulia, spatiu in care functionau si o firma de curierat si un service auto, a fost distrusa intr-un incendiu produs in noaptea de marti spre miercuri. Potrivit purtatorului.

Masuri restrictive impuse din nou in Alba Iulia, unde rata de incidenta este de 3,36

Activitatea cu publicul a restaurantelor si a cafenelelor in interiorul cladirilor este din nou interzisa in Alba Iulia, dupa ce rata de infectare a depasit 3 la 1. 000 de locuitori, ajungand la 3,36, transmite Agerpres.

Un student a invins in instanta Universitatea Bucuresti. A obtinut anularea si returnarea taxelor majorate

Un tanar din Alba Iulia, student la Universitatea din Bucuresti, care de mai bine de patru ani se lupta cu administratia institutiei de invatamant, a reusit sa obtina in justitie anularea majorarii taxelor de studiu.

Un mare oras din tara revine in scenariul rosu. Restaurantele se inchid din nou, nu se mai circula dupa ora 23

Vesti proaste pentru locuitorii din Alba Iulia. Din cauza unui noul val de infectari cu Sars CoV-2, orasul revine in scenariul rosu, de joi ora 00.

Cum se vor desfasura cursurile scolare in Alba. Cinci localitati, inclusiv Alba Iulia, sunt in scenariul rosu

In cinci localitati din judetul Alba, printre care si municipiul Alba Iulia, scoala va incepe luni, 8 februarie 2021, in scenariul rosu ceea ce inseamna ca vor participa fizic la cursuri doar elevii din ciclul primar si prescolarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )