Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un mare oras din tara revine in scenariul rosu. Restaurantele se inchid din nou, nu se mai circula dupa ora 23

Antena3 Antena3,
Un mare oras din tara revine in scenariul rosu. Restaurantele se inchid din nou, nu se mai circula dupa ora 23

Vesti proaste pentru locuitorii din Alba Iulia. Din cauza unui noul val de infectari cu Sars CoV-2, orasul revine in scenariul rosu, de joi ora 00. continuă pe Antena3

COVID-19: Timis, in continuare in scenariul rosu. 31 de judete se afla in scenariul verde

Timis ramane in continuare in scenariul rosu, din punct de vedere al numarului de infectari la mai de locuitori. 3,22 este incidenta din judetul din vestul tarii. De asemenea, exista 10 zone galbene.

CORONAVIRUS |Rata de infectare cu COVID-19 in Romania. Timis, singurul judet in scenariul rosu

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat rata de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul fiecarui judet din Romania. Timisul este in continuare singurul judet care se mai afla in scenariul rosu, avand o rata de.

Buzaul, judetul cu cea mai mare rata a somajului din tara

La inceput de an, judetul Buzau inregistreaza cea mai mare rata a somajului din tara, fiind totodata pe locul doi la capitolul someri neindemnizati. in total, la nivelul judetului sunt circa 13. 500 de someri.

Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

New York este considerat cel mai sportiv oras din lume, potrivit clasamentului publicat joi de agentia Burson Cohn Wolfe Sports BCW Sports), in care Bucurestiul nu se regaseste in top 50.

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

Anuntul zilei de la Lidl. Ce vor gasi toti clientii in toate magazinele din tara

Lidl Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din tara, a facut in cursul zilei de astazi un anunt foarte important cu privire la magazinele si clientii din toata.

O mare sportiva din Romania, infectata cu covid. in ce stare se afla acum

Din pacate, din ce in ce mai multe persoane publice sunt anuntate ca fiind infectate cu COVID-19. Daca recent aflam de aproape intraga familie Maruta, astazi afla ca o fosta mare sportiva este infectata. Este vorba de marea campioana, Elisabeta Lipa, aceasta fiind recent confirmata ca fiind infectata cu noul coronavirus. Elisabeta Lipa confirmata cu .

Cum arata prima statie smart de autobuz din tara: A fost deja data in functiune

De la sfarsitul saptamanii trecute a fost pusa in functiune prima statie smart de autobuz din Sibiu, pe bulevardul Coposu, langa Piata Teatrului. Cu un singur click oamenii pot afla informatii despre liniile de autobuze si conexiunile intre trasee, iar turistii pot afla unde sunt amplasate cele mai importante obiective turistice din oras.

Cum se face aprovizionarea centrelor de vaccinare din tara si care este numarul de doze suplimentare pe care DSP il poate cere. Gheorghita: Exista un numar maxim de doze (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita a explicat care este numarul maxim de doze pe care DSP il poate cere in plus, fata de numarul programarilor din platforma: Un.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANDREEA-ANAMARIA MOLDOVAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL SANATATII: Cea mai mare provocare din acest moment este disponibilitatea vaccinului

Vaccinarea anti-Covid reprezinta o speranta in derulare pentru a ne putea relua viata normala asa cum dorim, sustine Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Domnia sa precizeaza insa ca viata normala trebuie sa fie grevata in continuare de o grija mai mare pe care am invatat sa o avem, dublata de o precautie pe care am invatat sa o respectam si pe care de multe ori am adoptat-o instinctiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )