Libnet.ro
UNICEF

16:45

Softbank cumpara 15 din actiunile Uber

Antena3 Antena3,
Softbank cumpara 15 din actiunile Uber

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal. continuă pe Antena3

Grupul nipon Softbank a cumparat cel putin 15% din Uber, scrie Wall Street Journal

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal. Tranzactia arata ca Uber este evaluata la 48 miliarde dolari, cu 30% sub evaluarea din iunie 2016, mai scrie WSJ. Softbank este o forta pe piata media si telecom, avand o valoare de piata de 68 miliarde dolari. In 2016 japonezii au cumparat cu 32 miliarde dolari creatorul britanic de procesoare ARM.

Proiect: Fiscul va putea sa retina 15% din sumele recuperate, din care sa plateasca bonusuri pentru angajatii care au un grad scazut de satisfactie fata de conditiile de munca

Din 2018, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va putea sa retina la bugetul propriu 15% din sumele recuperate de la contribuabili pentru a le acorda premii angajatilor, arata un proiect de Ordonanta de Urgenta publicat pe site-ul Ministerului Finantelor. Motivul? Cointeresarea angajatilor ANAF pentru cresterea gradului de colectare, avand in vedere ca exista un grad scazut de satisfactie in ceea ce priveste conditiile de munca.

WSJ: Un consortiu condus de SoftBank a obtinut acordul investitorilor Uber pentru preluarea a 20% din actiunile companiei

Un consortiu condus de SoftBank Group va prelua circa 20% din actiunile Uber Technologies, dupa ce actionarii actuali ai companiei de servicii de transport oferite prin intermediul smartphone-urilor au acceptat sa isi vanda actiunile la un pret care o evalueaza la 48 de miliarde de dolari, a relatat joi Wall Street Journal.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Interbrands

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Interbrands franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

Retailerul polonez CCC cumpara franciza din Romania, detinuta de Peeraj Brands International

Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Brands International franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )