Libnet.ro
UNICEF

17:30

Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importanta competitie mondiala a profesionistilor IT

Hotnews Hotnews,
 Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importanta competitie mondiala a profesionistilor IT

Polarizand atentia elitei mondiale a profesionistilor IT, World Summit Awards WSA), cea mai prestigioasa competitie de IT, desfasurata sub egida ONU, a atras si anul acesta aplicatii din 178 de state membre ale ONU dintre care in finala au ajuns peste 450. continuă pe Hotnews

Traian Basescu este din nou cetatean al Republicii Moldova. Judecatoria Chisinau a suspendat decretul lui Dodon. Reactia fostului presedinte (VIDEO)

UPDATE:Traian Basescu a confirmat informatia intr-o interventie telefonica in direct pentru B1TV. Eu de astazi sunt din nou cetatean al Republicii Moldova panase.

Pronuntarea pe legea care interzice persoanelor condamnate sa fie membri ai Guvernului, amanata din nou

ACTUALIZARE 14:26 Curtea Constitutionala a amanat astazi, din nou sesizarea facuta de Avocatul Poporului la Legea 90/2001, prin care li se interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functii in Guvern.

Caravana EUB Sociologie din nou, dar la alt sediu

Dupa succesul pe care tocmai l-a inregistrat la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Caravana EUB vine in reluare, doar ca de aceasta data isi asteapta cititorii pasionati la sediul din Bd. Schitu Magureanu nr. 9, vizavi de Colegiul Gh. Lazar in zilele de 22 si 23 martie, de la ora 09:30). No views yet.

Caravana EUB – Sociologie din nou, dar la alt sediu

Dupa succesul pe care tocmai l-a inregistrat la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Caravana EUB vine in reluare, doar ca de aceasta data isi asteapta cititorii pasionati la sediul din Bd. Schitu Magureanu nr. 9, vizavi de Colegiul Gh. Lazar in zilele de 22 si 23 martie, de la ora 09:30). 114&160;total views, no [&8230;].

Dacian Ciolos, o noua ipostaza de MODESTIE. Fostul premier, fotografiat, din nou, la bordul unei curse low-cost (FOTO)

Dacian Ciolos face ce face si reuseste sa atraga, din nou, admiratia romanilor. Dupa ce in timpul mandatului sau de premier, acesta a fost surprins calatorind cu un avion low-cost, tehnocratul.

Petre Daea loveste din nou! Ministrul Agriculturii: Echipajul APIA lucreaza nonstop, pana seara tarziu / Eu intru in casele oamenilor noaptea si ii trezesc din pat

Petre Daea loveste din nou! De data aceasta, Ministrul Agriculturii a mers la Colibasi, in Giurgiu, pentru a vedea cum se desfasoara programul pentru sprijinul cultivatorilor de tomate, arata PRO TV. Cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )