Libnet.ro
UNICEF

18:30

Soldatii rusi cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Soldatii rusi cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume

Invitatul special al Corului Armatei Rosii va fi baritonul Florin Estefan. Numeroase evenimente muzicale menite sa deschida publicului noi orizonturi catre o viata culturala bogata se anunta pentru toamna acestui an, insa celebrul Cor al Armatei Rosii a starnit un interes aparte. Acest lucru i-a determinat pe organizatori sa programeze doua reprezentatii la Sala . continuă pe Ceaşca de Cultură

4 mituri despre consumul de iaurt, desfiintate de nutritionisti! Care este cel mai bun moment in care sa-l consumi

Iaurtul, aliment cu insemnate proprietati nutritive folosit ca atare sau pentru a pregati delicioase deserturi si sosuri, este inconjurat de numeroase mituri. Cateva dintre cele mai raspandite sunt preluate de site-ul.

Un regizor recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun film afirma ca productia sa nu merita prestigioasa statueta

Cineastul canadian Paul Haggis 62 de ani), recompensat in 2006 cu Oscarul la categoria Cel mai bun film pentru drama Crash, a surprins industria cinematografica declarand ca productia sa nu merita prestigioasa statueta, scrie Huffington Post.

Simona Halep: Am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a revenit, miercuri seara, in circuit si a invins-o de o maniera categorica pe Jelena Jankovic, un fost numar unu mondial.

Actiunile Electromagnetica, apreciere de peste 15%

Actiunile Electromagnetica ELMA) din Bucuresti s-au apreciat, in perioada 4 - 11 august, cu 15,69%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Lionel Messi, cel mai bun marcator in cupele europene

Starul argentinian Lionel Messi, autorul unei duble pentru FC Barcelona in Supercupa Europei, castigata cu 5-4 dupa prelungiri in fata formatiei FC Sevilla, marti seara la Tbilisi, a ajuns la 80 de goluri in.

Actiunile Comelf - apreciere de peste 10%

Actiunile Comelf Bistrita s-au apreciat, in perioada 3 - 10 august, cu 10,8%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Compa Sibiu, in top 100 exportatori

Actiunile Compa Sibiu s-au apreciat, in perioada 31 iulie - 7 august, cu 8,13%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Scene interzise in vazul lumii! Ei formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz!

Nu doar ca formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz, dar nu se sfiesc sa dea frau liber pasiunii dintre ei chiar pe plaja, in vazul lumii! Iata despre ce vedete de top este vorba! .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )