Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un regizor recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun film afirma ca productia sa nu merita prestigioasa statueta

Adevărul Adevărul,
Un regizor recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun film afirma ca productia sa nu merita prestigioasa statueta

Cineastul canadian Paul Haggis 62 de ani), recompensat in 2006 cu Oscarul la categoria Cel mai bun film pentru drama Crash, a surprins industria cinematografica declarand ca productia sa nu merita prestigioasa statueta, scrie Huffington Post. continuă pe Adevărul

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber.

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acesta este cel mai infricosator film realizat vreodata. Sunteti de acord?

Goonight Mommy, un film austriac scris si regizat de Severin Fiala si Veronika Franz, a starnit numeroase reactii, odata cu publicarea trailer-ului, desi filmul a fost lansat in 2014. Multi dintre comentatorii.

Lungmetrajul Steve Jobs: cel mai nou film despre viata fondatorului Apple

Lungmetrajul Steve Jobs, de Danny Boyle, care ii are in rolurile principale pe Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogan si Jeff Daniels, va avea premiera europeana in inchiderea London Film Festival, pe 18 octombrie, informeaza.

Lionel Messi, cel mai bun marcator in cupele europene

Starul argentinian Lionel Messi, autorul unei duble pentru FC Barcelona in Supercupa Europei, castigata cu 5-4 dupa prelungiri in fata formatiei FC Sevilla, marti seara la Tbilisi, a ajuns la 80 de goluri in.

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant.

EXCLUSIV Pilotul disparut se antrena pentru un zbor de 1.000 de kilometri cu planorul. Colegii spun ca era cel mai bun pilot al Romaniei la acest tip de aparat

Mircea Craciun se afla la primul zbor cu planorul S-1 Revelation. Era cel mai bun pilot roman la zborurile de distanta, iar colegii spun ca era un profesionist desavarsit, care pregatea extrem de bine fiecare zbor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )