Libnet.ro
UNICEF

21:30

Solistul trupei System of a Down, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei: Nu exista putere in lume care sa infranga vointa oamenilor (FOTO)

B1 B1,
Solistul trupei System of a Down, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei: Nu exista putere in lume care sa infranga vointa oamenilor (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o. continuă pe B1

Un star rock INTERNATIONAL, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o.

Serj Tankian, solistul trupei System of a Down, despre protestele din Romania: Vocile voastre au dus la schimbare in trecut si o vor face din nou

Serj Tankian 50 de ani) si-a exprimat pe pagina de Facebook solidaritatea fata de protestele din Romania. La inceputul anului trecut, acesta a distribuit un articol din presa internationala si a felicitat poporul roman.

Mihai Fifor, mesaj dur pentru protestatari: Unii isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, dezbina si sadesc ura intre romani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, transmite un mesaj dur protestatarilor implicati in violentele din Piata Victoriei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, seful de la MApN vorbeste despre unitatea.

DRAMA TOTALA in lumea MUZICII! Fuego, rapus de CANICULA! Mesaj dureros pentru fani: Adio

Celebrul cantaret Faul Surugiu, cunoscul publicului sub numele de scena Fuego a scris un mesaj emotionant pe pagina de Facebook dupa disparitia marelui artist Dumitru Farcas. Cantaretul a facut un.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )