Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un star rock INTERNATIONAL, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei (FOTO)

B1 B1,
Un star rock INTERNATIONAL, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o. continuă pe B1

Solistul trupei System of a Down, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei: Nu exista putere in lume care sa infranga vointa oamenilor (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o.

Mihai Fifor, mesaj dur pentru protestatari: Unii isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, dezbina si sadesc ura intre romani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, transmite un mesaj dur protestatarilor implicati in violentele din Piata Victoriei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, seful de la MApN vorbeste despre unitatea.

DRAMA TOTALA in lumea MUZICII! Fuego, rapus de CANICULA! Mesaj dureros pentru fani: Adio

Celebrul cantaret Faul Surugiu, cunoscul publicului sub numele de scena Fuego a scris un mesaj emotionant pe pagina de Facebook dupa disparitia marelui artist Dumitru Farcas. Cantaretul a facut un.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Simona Halep a reactionat dur la adresa romaniilor ce au strigat M. e PSD in tribunele turneului de tenis de la Montreal A fost un sentiment fantastic sa vorbesc din nou din postura de castigatoare. Simt ca .

Profit record pentru Bursa din Hong Kong

Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX - Bursa de Valori din Hong Kong) a raportat un profit net record pentru primele sase luni din 2018, pe fondul veniturilor in crestere si al noilor listari. Conform anuntului facut ieri de HKEX, profitul net interimar al operatorului de piata a fost de 5,04 miliarde de dolari Hong Kong 642,1 milioane de dolari americani) sau 4,07 dolari HK pe actiune, cu 44% mai mult fata de primul semestru din 2017. Acesta este cel mai mare castig semestrial inregistrat vreodata de bursa listata in 2000. Analistii bancii britanice HSBC anticipau un profit de 4,8 miliarde de dolari HK.

PTB incepe urmarirea penala pentru incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat inceperea urmaririi penale intr-un dosar avand ca obiect infractiunile de ultraj, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice,ca urmare a evenimentelor produse in Piata Victoriei din Bucuresti in seara de 10 august 2018, conform unui comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) remis astazi Redactiei.

Ministru PSD, pilda pentru romanii din diaspora - Cum a reusit sa revina in Romania si sa aiba un trai decent

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri, la Craiova ca romanii din afara tarii au oportunitati sa se intoarca acasa si foarte multi isi doresc acest lucru. El.

DECIZIE FINALA pentru romanii din MAREA BRITANIE! Se va intampla imediat dupa BREXIT! Detalii de ulim moment

Jumatate dintre cetatenii britanici cred ca decizia finala privind iesirea Marii Britani din Uniunea Europeana ar trebui luata de cetateni printr-un referendum, in contextul in care in spatiul public se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )