Libnet.ro
UNICEF

05:15

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Antena3 Antena3,
Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de. continuă pe Antena3

Solstitiul de iarna 2017: ce trebuie sa stii despre el

Solstitiul de iarna 2017 din acest an are loc pe 21 decembrie, in emisfera nordica, in timp ce emisfera sudica traieste solstitiul de vara. Deoarece axa Pamantului este inclinata cel mai departe de Soare, solstitiul de iarna este cea mai scurta zi a anului. Solstitiul de iarna 2017 e sarbatorit de milioane de oameni din [].

Fondul Proprietatea: Cea mai neagra zi din istoria guvernantei corporative in Romania/ Majoritatea parlamentara decide inlocuirea managementului profesionist in companiile de stat cu numirile politice

Fondul Proprietatea este consternat de adoptarea, miercuri, de catre Camera Deputatilor a unor amendamente la OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, care excepteaza peste 100 de companii de stat de la aplicarea acestei legi, golind-o practic de continut si facand-o inaplicabila. Printre companiile exceptate, dintre care unele sunt listate pe bursa, se numara unele dintre cele mai valoroase intreprinderi de stat din Romania: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucuresti, Romgaz, Transelectrica, Administratia Porturilor Maritime SA Constantasi CE Oltenia, se arata intr-un mesaj extrem de dur transmis de catre conducerea Fondului Proprietatea.

SOLSTITIUL DE IARNA 2017. Ce semnificatii ascunde SOLSTITIUL DE IARNA 2017

Solstitiul de iarna, ce marcheaza inceputul iernii astronomice, are loc in anul 2017 la data de 21 decembrie, la 18 h 44 m. Fenomenul este legat de.

SOLSTITIUL DE IARNA 2017. Ce semnifica SOLSTITIUL DE IARNA 2017

SOLSTITIUL DE IARNA 2017 Substantivul romanesc solstitiu are etimologie dubla: latinescul solstitium, solstitiu si frantuzescul solstice. Google.

Polonia a inaugurat cea mai mare unitate energetica pe baza de carbune din Europa

Grupul energetic polonez Enea a inaugurat marti, la centrala electrica de la Kozienice, o unitate pe baza de carbune cu o capacitate de 1. 075 Megawati, cea mai mare din Europa potrivit companiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

21 decembrie - cea mai rea zi din 2017. De ce au numit-o astrologii astfel

Daca aveai impresia ca acest sfarsit de an va fi unul lipsit de evenimente nefericite, se pare ca ce e mai rau abia urmeaza. Astrologii sunt de parere ca solstitiul de iarna de pe 21 decembrie este cea ma.

Sensiblu si Punkt s-au vandut. Dr.Max devine, pe langa cea mai mare retea de farmacie din Europa Centrala, si primul operator farma de pe piata romaneasca

Dr. Max, cea mai mare retea de farmacii din Europa Centrala, devine primul operator farmaceutic de pe piata romaneasca si printre primele 4 lanturi de farmacii din Europa, dupa ce a anuntat ca a cumparat lanturile de farmacii Sensiblu si Punkt.

Corina Cretu: Romania a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor

Romania este tara care a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor, respectiv mai mult de doua miliarde de euro, a anuntat comisarul european Corina Cretu, miercuri, la.

Ruta subterana de Colson Whitehead, cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016, va fi lansata la Bucuresti

Miercuri,20 decembrie,de la ora 19. 00,laLibraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loclansarea romanului Ruta subteranadeColson Whitehead, considerat cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016. Vor lua cuvantul Scott A. Reese, atasatul cultural al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, Radu Paraschivescu, Ioan Stanomir siNona Rapotan. ActorulIstvan Teglasva citi fragmente din roman.

Si americanii reformeaza fiscalitatea. Cea mai mare victorie a lui Trump de la preluarea mandatului

Senatul american a aprobat un nou plan de impozitare, aprobarea acestei legi fiind cea mai importanta revizuire a legii fiscale americane din ultimii 30 de ani si este considerata cea mai mare victorie a lui Donald Tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )