Libnet.ro
UNICEF

01:05

Polonia a inaugurat cea mai mare unitate energetica pe baza de carbune din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Polonia a inaugurat cea mai mare unitate energetica pe baza de carbune din Europa

Grupul energetic polonez Enea a inaugurat marti, la centrala electrica de la Kozienice, o unitate pe baza de carbune cu o capacitate de 1. 075 Megawati, cea mai mare din Europa potrivit companiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sensiblu si Punkt s-au vandut. Dr.Max devine, pe langa cea mai mare retea de farmacie din Europa Centrala, si primul operator farma de pe piata romaneasca

Dr. Max, cea mai mare retea de farmacii din Europa Centrala, devine primul operator farmaceutic de pe piata romaneasca si printre primele 4 lanturi de farmacii din Europa, dupa ce a anuntat ca a cumparat lanturile de farmacii Sensiblu si Punkt.

Corina Cretu: Romania a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor

Romania este tara care a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor, respectiv mai mult de doua miliarde de euro, a anuntat comisarul european Corina Cretu, miercuri, la.

Si americanii reformeaza fiscalitatea. Cea mai mare victorie a lui Trump de la preluarea mandatului

Senatul american a aprobat un nou plan de impozitare, aprobarea acestei legi fiind cea mai importanta revizuire a legii fiscale americane din ultimii 30 de ani si este considerata cea mai mare victorie a lui Donald Tr.

inceputul sfarsitului pentru cea mai mare bula imobiliara din istoria Suediei?

Banci nationalizate, o dobanda de 500% pentru finantarea pe termen scurt anuntata de banca centrala si iesirea coroanei din mecanismul ratelor de schimb ERM I) au fost cateva dintre consecintele prabusirii pietei imobiliare din Suedia la inceputul anilor 90.

VIDEO FOTO Tigari de contrabanda de aproape un milion de lei confiscate de politistii de frontiera: Este cea mai mare captura din acest an

Politistii de frontiera suceveni au descoperit si confiscat 80. 846 de pachete cu tigari, in valoare de circa un milion de lei. Acestea au fost transportate cu trei masini de teren ale caror soferi nu s-au supus somatiilor legale, fiind trase 17 focuri de avertisment si inspre pneurile autoturismelor.

Orasul care investeste zeci de milioane de euro in tramvaie si troleibuze noi. Cea mai mare parte a banilor vin de la Bruxelles

Flota auto a Companiei de Transport Public Cluj va fi reinnoita, in urmatorii trei ani, cu cel putin 30 de troleibuze, 30 de autobuze electrice si intre 16 si 20 de tramvaie. La toate acestea se adauga si 85 de autobuze diesel. in plus, se lucreaza la proiecte care vizeaza extinderea liniilor de troleibuz existente in cartierele Manastur si Gheorgheni si in construirea de la zero a unei noi linii in cartierul Zorilor.

Victore majora pentru Trump: Senatul american a votat cea mai mare reforma fiscala a ultimelor trei decenii, cu scaderi masive de taxe pentru antreprenori si clasa mijlocie

Senatul a adoptat, miercuri, reducerea taxelor pentru companii si pentru cei cu venituri mari, in conditiile in care efectele asupra americanilor de rand vor fi si bune si rele, noteaza presa internationala. Reforma fiscala urmeaza sa fie trimisa la Camera Reprezentantilor, pentru ca apoi Donald Trump sa semneze legea.

Cea mai mare flota de MINI din Romania si Europa de Sud-Est: 135 de masini branduite glo

MINI incheie 2017 pe piata auto romaneasca cu o livrare record, 135 de masini, cu o valuare estimata de 0-100. ro la peste 2,5 milioane euro. Toate aceste masini, 120 de MINI Cooper cu 5 usi, plus 15 MINI Cooper D Countryman, sunt branduite glo, fiind cumparate de British American Tobacco BAT).

Cea mai mare finantare europeana nerambursabila obtinuta de autoritatile judetene din Cluj. Pe ce se vor duce banii

Reprezentantii Consiliul Judetean Cluj au semnat luni, 18 decembrie, la Bucuresti, trei contracte de finantare europeana nerambursabila in valoare de circa 80 de milioane de euro.

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )