Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solstitiul de iarna: ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

Playtech Playtech,
Solstitiul de iarna: ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

In noaptea de 21 spre 22 decembrie are loc solstitiul de iarna. Asta inseamna ca iarna abia de acum se instaleaza si urmeaza cele mai reci luni din an. Nu e chiar ceva nou pentru nimeni, de mii de ani se stie ca din decembrie vine iarna, dar, din punct de vedere astronomic, 21 sau [] . continuă pe Playtech

Ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

In noaptea de 21 spre 22 decembrie are loc solstitiul de iarna. Asta inseamna ca iarna abia de acum se instaleaza si urmeaza cele mai reci luni din an. Nu e chiar ceva nou pentru nimeni, de mii de ani se stie ca din decembrie vine iarna, dar, din punct de vedere astronomic, 21 sau [] .

SOLSTITIUL DE IARNA 2018: Cea mai scurta zi din an

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie.

Solstitiul de iarna 2018: ziua n care ncepe iarna astronomica este cea mai scurta din an

Ca in fiecare an, desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstitiului de iarna. El este legat de miscarea anuala aparenta a Soarelui pe sfera cereasca, ce reprezinta consecinta miscarii reale a Pamantului in jurul Soarelui. in Romania, solstitiul de iarna din 2018 are loc pe 22 decembrie, la ora 00:23.

Solstitiul de iarna 2018. Cand este cea mai scurta zi din an

Sambata, 22 decembrie, este cea mai scurta zi a anului 2018, un eveniment numit solstitiul de iarna, care marcheaza debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018. Cand va fi cea mai scurta zi din an? Obiceiuri si traditii

Desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstitiului de iarna. El este legat de miscarea anuala.

SOLSTITIU DE IARNA. Cand incepe ziua sa creasca? (FOTO)

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. in.

VIDEO Documentar Discovery fascinant despre cea mai veche fabrica de ciment inca in functiune din Romania. Imagini filmate in urma cu peste 100 de ani

In 1914, la Fieni, in judetul Dambovita, incepea sa functioneze fabrica de ciment. in an centenar, Discovery Romania a lansat un documentar in care prezinta istoria societatii din 1914 si pana in prezent. Este cea mai veche fabrica de ciment inca functionala din tara.

RETETA DE TOBA DE CASA. Cea mai buna reteta de toba de casa de Craciun

Cu cateva zile inainte de Craciun e timpul sa pregatesti cea mai buna reteta de toba de casa. RETETA DE TOBA DE CASA Timpi de preparare RETETA DE TOBA DE CASA Timp de.

Copiii de pe tot globul sunt in lacrimi...A murit Eddie, cea mai iubita vidra din lume! Un adevarat ambasador al baschetului (VIDEO)

Eddie, cea mai iubita vidra de mare din lume, s-a stins din viata. Animalutul simpatic devenit celebru pentru slam-dunk-urile din anul 2013, a fost eutanasiat, fiind extrem de bolnav, anunta.

Corporate Report Cehia renunta la Huawei. Companiile britanice cu cea mai rapida crestere. UE aloca 1,7 miliarde euro pentru microelectronica. Juul, producator de tigari electronice, va face miliarde dintr-o afacere cu un gigant al tutunului

Huawei este izgonita de oficialitatile din tot mai multe tari * O coalitie monstruoasa de miliarde de dolari!) intre tigarile electronice si cele cu tutun * UE finanteaza cu multi bani microelectronica din tari inteligente, nu din cele care au demolat fabricile de profil * Firmele care stiu sa cupleze tehnologia cu banii si serviciile au cea mai rapida crestere in Marea Britanie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )