Libnet.ro
UNICEF

18:15

Solstitiul de iarna 2018. Cand este cea mai scurta zi din an

Adevărul Adevărul,
Solstitiul de iarna 2018. Cand este cea mai scurta zi din an

Sambata, 22 decembrie, este cea mai scurta zi a anului 2018, un eveniment numit solstitiul de iarna, care marcheaza debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic. continuă pe Adevărul

Solstitiul de iarna 2018: ziua n care ncepe iarna astronomica este cea mai scurta din an

Ca in fiecare an, desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstitiului de iarna. El este legat de miscarea anuala aparenta a Soarelui pe sfera cereasca, ce reprezinta consecinta miscarii reale a Pamantului in jurul Soarelui. in Romania, solstitiul de iarna din 2018 are loc pe 22 decembrie, la ora 00:23.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018. Cand va fi cea mai scurta zi din an? Obiceiuri si traditii

Desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstitiului de iarna. El este legat de miscarea anuala.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018: Cea mai scurta zi din an

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie.

Solstitiul de iarna: ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

In noaptea de 21 spre 22 decembrie are loc solstitiul de iarna. Asta inseamna ca iarna abia de acum se instaleaza si urmeaza cele mai reci luni din an. Nu e chiar ceva nou pentru nimeni, de mii de ani se stie ca din decembrie vine iarna, dar, din punct de vedere astronomic, 21 sau [] .

Ce nu stiai despre cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte din an

In noaptea de 21 spre 22 decembrie are loc solstitiul de iarna. Asta inseamna ca iarna abia de acum se instaleaza si urmeaza cele mai reci luni din an. Nu e chiar ceva nou pentru nimeni, de mii de ani se stie ca din decembrie vine iarna, dar, din punct de vedere astronomic, 21 sau [] .

SOLSTITIUL DE IARNA 2018. Legatura necunoscuta a bradului de Craciun cu SOLSTITIUL DE IARNA 2018

Pomii au fost un simbol al vietii cu mult inainte de crestinism. Google celebreaza SOLSTITIUL DE IARNA 2018 cu un Google Doodle special. in cea mai scu.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018. Zodia binecuvantata de SOLSTITIUL DE IARNA 2018

Sarbatorile de iarna sunt foarte aproape, iar solstitiul de iarna se apropie si el. Din punct de vedere astrologic, acest sezon aduce schimbari.

Cea mai stupida catastrofa din istoria aviatiei! 70 de oameni au murit dupa ce pilotul a facut pariu ca poate ateriza legat la ochi

In ciuda faptului ca transportul aerian este cea mai sigura modalitate de calatorie de pe Pamant, conform statisticilor, 70 de persoane si-au pierdut vietile pe 20 octombrie 1980, cand un avion Tu-134, care a.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD trece prin cea mai grava criza politica/ Fostul presedinte dezminte declaratiile

PSD traverseaza cea mai grava criza politica a sa in acest moment, este de parere fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, care a vorbit pentru presa internationala. Acesta este de parere ca principalul responsabil este liderul actual al partidului,.

Corporate Report Cehia renunta la Huawei. Companiile britanice cu cea mai rapida crestere. UE aloca 1,7 miliarde euro pentru microelectronica. Juul, producator de tigari electronice, va face miliarde dintr-o afacere cu un gigant al tutunului

Huawei este izgonita de oficialitatile din tot mai multe tari * O coalitie monstruoasa de miliarde de dolari!) intre tigarile electronice si cele cu tutun * UE finanteaza cu multi bani microelectronica din tari inteligente, nu din cele care au demolat fabricile de profil * Firmele care stiu sa cupleze tehnologia cu banii si serviciile au cea mai rapida crestere in Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )