Libnet.ro
UNICEF

21:00

SOLSTITIUL DE VARA 2019. Ce se intampla in cea mai lunga zi a anului

Antena3 Antena3,
SOLSTITIUL DE VARA 2019. Ce se intampla in cea mai lunga zi a anului

Este cea mai lunga zi a anului in Emisfera Nordica! Asa ca bucura-te de razele soarelui, cu grija totusi, si celebreaza startul verii afland urmatoarele lucruri despre solstitiul de. continuă pe Antena3

Solstitiul de vara 2019. 15 curiozitati despre cea mai lunga zi a anului

Solstitiul de vara 2019. Este cea mai lunga zi a anului in Emisfera Nordica! Asa ca bucura-te de razele soarelui, cu grija totusi, si celebreaza startul verii afland urmatoarele lucruri despre solstitiul de vara.

Solstitiul de vara 2019: 21 iunie cea mai lunga zi din acest an. Traditii si obiceiuri

Solstitiul de vara 2019 are loc la 21 iunie care este cea mai lunga zi din an si marcheaza inceputul verii astronomice. Dupa momentul solstitiului de vara, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca, timp de 6 luni, pana la 21 decembrie, momentul solstitiului de iarna. Solstitiul de vara este asociat cu diverse traditii populare in toata lumea, de sorginte pagana si crestina, in Romania fiind asociat cu Sanzienele sau Dragaica.

ElectricRomania, ziua 3: Ziua cea mai lunga, consumul cel mai mic

A treia zi din ElectricRomania m-a gasit tot la volanul lui Renault ZOE Z. fiindca in ziua a doua am parcurs prea putini kilometri. Asa ca fiecare dintre noi si-a pastrat masina. De data aceasta, in ziua a treia, avem de parcurs circa 330 de kilometri, pe ruta Iasi Piatra Neamt Targu Mures. in ziua care parea cea mai de speriat, viata cu micul ZOE Z. a fost frumoasa, iar la final de etapa am terminat cu un consum mediu de 13,1 kWh100 km, ceea ce corespunde unei autonomii reale de 312 km daca as fi continuat sa rulez in continuare in acelasi stil). Este cel mai mic consum pe care l-am avut vreodata cu un Renault ZOE Z.

Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Datele publicate luni de Oficiul European de Statistica arata ca Romania a inregistrat in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere a costurilor orare cu forta de munca, tara noastra fiind urmata, in topul Eurostat, de Bulgaria si Slovacia.

Iohannis, intrebat daca se gandeste la o sedere mai lunga la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat joi daca se gandeste la o sedere mai lunga la Bruxelles .

HOROSCOP BERBEC pentru vara 2019, cu Minerva. Berbecii dau senzatia de prosperitate, evitati sa umblati cu multi bani cash la dumneavoastra

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. HOROSCOP BERBECCea mai buna modalitate de a-si mari veniturile in perioada verii este sa dea senzatia.

Digi24: Tara in care temperatura a ajuns la 63 de grade Celsius, cea mai mare inregistrata vreodata pe Terra

Cea mai mare temperatura la nivel mondial a fost inregistrata luna aceasta, 63 de grade Celsius la soare, potrivit autoritatilor, insa cifrele trebuie sa fie confirmate de specialistii World Meteorological Organisation WMO).

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

A murit cea mai batrana femeie din Europa

O italianca in varsta de 116 ani, Giuseppina Robucci, desemnata cea mai varstnica locuitoare din Europa si a doua cea mai batrana persoana din lume, a murit marti, informeaza agentia italiana de presa ANSA.

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )