Libnet.ro
UNICEF

14:45

Solutia ca sa ai pe orice iPhone cea mai dorita functionalitate de pe iPhone 6s

Adevărul Adevărul,
Solutia ca sa ai pe orice iPhone cea mai dorita functionalitate de pe iPhone 6s

IPhone 6s introduce o functionalitate tare interesanta: 3D Touch si aceasta poate schimba modul in care interactionezi cu telefonul. Are nevoie de hardware special, dar acum o poti avea pe orice iPhone. continuă pe Adevărul

Raport pe 2014 al Ministerului Finantelor privind companiile de stat: Romgaz este cea mai profitabila societate de stat, iar Complexul Energetic Oltenia are cea mai mare pierdere

Un raport pe 2014 privind intreprinderile publice realizat de Ministerul Finantelor arata ca cea mai profitabila companie de stat este Romgaz. De altfel, ocupa primul loc intr-un top 10 cele mai profitabile societati de stat de trei ani incoace. In 2014, producatorul de gaze Romgaz a inregistrat un profit net de 1,4 miliarde de lei. La polul opus se afla Complexul Energetic Oltenia cu o pierdere de aproape 700 de milioane de lei. De altfel, compania se confrunta cu mai multe probleme, atat in justitie, existand mai multe dosare in atentia procurorilor DNA, cat si financiare. De altfel, dosarul Turceni-Rovinari in care sunt implicati premierul Victor Ponta si directorul general al companiei Laurentiu Ciurel a fost trimis recent in instanta. In ciuda acestor probleme, Laurentiu Ciurel refuza sa-si prezinte demisia. Vezi topul celor mai profitabile companii, dar si top 10 cu cele mai mari pierderi.

Cum facem cea mai buna crema de zahar ars - reteta unica a sibianului care a facut senzatie la Masterchef

Unul din cele mai iubite deserturi ale copilariei este nu doar delicios, ci si extrem de usor de preparat. Adevarul va spune cum sa preparati cea mai buna crema de zahar ars.

Cea mai mare schimbare a Yahoo Mail: de ce nu o sa mai ai nevoie de parola

Yahoo Mail implineste 18 ani in aceasta toamna si sarbatoreste cu schimbarea aplicatiei. Odata cu aceasta, cea mai importanta noutate este ca iti permite sa te autentifici, in premiera, fara parola.

Esquire: Emilia Clarke, cea mai sexy femeie in viata a anului

Actrita britanica Emilia Clarke, cunoscuta din serialul Game of Thrones, a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata a anului, de catre revista Esquire.

Ea este cea mai sexy femeie din lume in anul 2015!

Celebra revista Esquire a desemnat cea mai sexy femeie din lume in anul 2015. Daca va asteptati ca detinatoarea acestui titlu sa fie un nume foarte sonor, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Iata despre cine este vorba! .

Emilia Clarke, desemnata cea mai sexi femeie a anului de revista Esquire: actrita a pozat topless FOTO VIDEO

Actrita britanica Emilia Clarke 28 de ani), cunoscuta drept mama dragonilor din serialul Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor, a fost desemnata de revista Esquire cea mai sexi femeie a anului 2015, arata Huffington Post.

Generatia cea mai ieftina: ce vor, de fapt, milenarii?

Reprezinta 24% din intreaga populatie a Europei si pana la finalul deceniului vor reprezenta principala forta de consum de pe continent. Cu toate acestea, sunt vazuti ca fiind cea mai economa, ponderata si ieftina generatie. Vorbim de.

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de struguri, dupa reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de struguri.

Samsung ar copia pentru Galaxy S7 cea mai noua tehnologie de pe iPhone

Samsung Galaxy S7 este in dezvoltare la sud-coreeni, iar una dintre tehnologiile care va fi disponibila pe acesta imita una deja prezenta pe iPhone 6s.

Top 5 achizitii istorice in IT: cea mai mare e cea in care Dell cumpara EMC

In ultimul deceniu s-a cheltuit tot mai mult in ITC, iar Dell spulbera orice concurenta cu ultimul anunt: cumpara compania EMC cu 67 de miliarde de dolari. Acestea sunt celelalte tranzactii istorice de la vremea lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )