Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top 5 achizitii istorice in IT: cea mai mare e cea in care Dell cumpara EMC

Adevărul Adevărul,
Top 5 achizitii istorice in IT: cea mai mare e cea in care Dell cumpara EMC

In ultimul deceniu s-a cheltuit tot mai mult in ITC, iar Dell spulbera orice concurenta cu ultimul anunt: cumpara compania EMC cu 67 de miliarde de dolari. Acestea sunt celelalte tranzactii istorice de la vremea lor. continuă pe Adevărul

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dell cumpara EMC pentru 67 de miliarde de dolari, cea mai mare achizitie din istoria IT

Gigantul american Dell, al treilea producator mondial de calculatoare, va prelua compania de stocare a datelor EMC Corp pentru 67 de miliarde de dolari, au anuntat luni Michael Dell si directorul general al EMC, Joe Tucci, achizitia fiind cea mai mare din istoria sectorului tehnologic, scrie MarketWatch.

Dell anunta cea mai mare tranzactie din tehnologie - Va cumpara compania de stocare a datelor EMC pentru 67 miliarde dolari

Dell a anuntat ca a ajuns la un acord si va cumpara cu 67 miliarde dolari compania specializata in stocarea datelor EMC Corporation, parafand cea mai mare tranzactie realizata intre doua companii de tehnologie. Daca cele dpua parti vor obtine toate aprobarile, tranzactia va fi completata intre mai si octombrie 2016. Michael Dell a cautat noi domenii in care sa-si extinda compania, dincolo de piata PC-urilor, care este in scadere. Marele pariu tine de stocarea si gestionarea datelor.

Taximetria, la limita legii. Ce nereguli au descoperit politistii si care a fost cea mai mare amenda aplicata in trafic

Zeci de taximetristi au fost trasi pe dreapta de politisti, neregulile constatate insumand amenzi de peste 10. 000 de lei. Printre cele mai frecvente abateri s-au regasit neutilizarea aparatului de taxare sau neafisarea tarifelor precticate.

Dell preia EMC pentru 67 miliarde de dolari

Grupul american Dell Inc, al treilea producator mondial de calculatoare personale, va prelua compania de stocare de date EMC - cea mai mare achizitie din sectorul tehnologiei, evaluata la 67 miliarde de dolari, a anuntat ieri CNBC, transmit MarketWatch, DPA si Reuters, potrivit Agerpres.

Cod galben de ploi, vant puternic si racire accentuata in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. La munte va ninge. Doua judete din nordul tarii, sub cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ, ninsori, intensificari ale vantului, polei si racire accentuata valabila pana luni seara in aproape toata tara.

Pretul zincului, in cel mai mare avans din 1989

Cotatia futures a zincului a inregistrat, vineri, la Bursa Metalelor din Londra, cea mai mare crestere din 1989 pana in prezent, dupa ce Glencore Plc, cel mai mare producator mondial de profil, a anuntat ca isi reduce productia din domeniu cu aproximativ o treime.

INDAGRA 2015. Ce veti putea vedea la cel mai mare targ agricol si de industrie alimentara, ajuns la cea de-a 20-a editie

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA 2015, organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, se va desfasura in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2015, atat in interior cat si pe platformele exterioare.

Generatia cea mai ieftina: ce vor, de fapt, milenarii?

Reprezinta 24% din intreaga populatie a Europei si pana la finalul deceniului vor reprezenta principala forta de consum de pe continent. Cu toate acestea, sunt vazuti ca fiind cea mai economa, ponderata si ieftina generatie. Vorbim de.

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de struguri, dupa reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de struguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )