Libnet.ro
UNICEF

12:00

Solutia prin care Google te avertizeaza daca iti sunt furate parolele

Playtech Playtech,
Solutia prin care Google te avertizeaza daca iti sunt furate parolele

Google Chrome va deveni in curand un browser mai sigur pentru Android si iOS. Primeste o actualizare care te va avertiza daca parolele ti-au fost compromise si cum poti remedia. continuă pe Playtech

Camera Deputatilor a adoptat doua proiecte USR prin care este redusa birocratia si sunt sprijiniti antreprenorii

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, doua proiecte de lege, din pachetul de cele sapte initiative legislative ale deputatului USR Claudiu Nasui, prin care va fi redusa birocratia si sprijiniti antreprenorii. Pentru a intra in vigoare, ele mai trebuie doar sa fie promulgate. Unul dintre proiecte abroga Legea 121990, care instituia obligatia depunerii declaratiei privind adaosul comercial. A doua propunere de lege modifica Legea societatilor comerciale, in sensul eliminarii actiunii in opozitie a ANAF, ceea ce va permite functionarea mai usoara a firmelor, transmite USR intr-un comunicat de presa, conform news. ro.

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse in spatiul public, conform News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )