Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse in spatiul public, conform News. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse.

Klaus Iohannis solicita reexaminarea Legii prin care a fost respinsa OUG privind desfiintarea Institutului Revolutiei: Institutul nu a reusit sa isi demonstreze utilitatea si a generat numeroase tensiuni si controverse in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, informeaza Ad.

Farmaciile veterinare ii cer lui Iohannis sa retrimita in Parlament legea care instituie monopolul medicilor veterinari

Asociatia Farmaciilor Veterinare au depus un memoriu la Presedintia Romaniei prin care solicita presedintelui Klaus Iohannis retrimiterea in Parlament a legii pentru organizarea si exercitarea profesiunii de medic veterinar, care instituie monopolul asupra comertului cu amanuntul a produselor medicamentoase veterinare, incalcand Constitutia si prevederile Tratatului UE. Contactat de HotNews. ro, presedintele Asociatiei. Lucian Gabor, ne-a confirmat joi acest lucru, adaugand ca spera ca memoriul sa fie luat in seama, iar legea sa fie retransmisa Parlamentului. Noi nu am fost consultati in timpul procedurilor parlamentare, desi asa ar fi fost normal. Totul s-a facut intr-o discretie maxima si acum nu putem decat reactiona la aceasta exagerare, a spus Gabor.

Marcel Ciolacu, la adresa lui Klaus Iohannis: Responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi Romania apartine in integralitate Guvernului

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor a adus o serie de critici la adresa presedintelui Iohannis, dar si la adresa Guvernului, in cursul serii de miercuri, printr-o postare pe retelele.

Klaus Iohannis, vizita la Institutul National de Sanatate Publica: Nu intentionez sa revenim la starea de urgenta (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,face vineri, de la ora 13:30, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). Vizita are loc in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus di.

Klaus Iohannis, in vizita vineri la Institutul National de Sanatate Publica

Presedintele Klaus Iohannis va vizita vineri, de la ora 13. 30 Institutul National de Sanatate Publica. Seful statului va sustine o declaratie de presa, la finalul evenimentului, transmite Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile trebuie sa aiba loc. Nu putem sa continuam fara un Parlament cu puteri depline

Alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie, trebuie sa aiba loc, deoarece este nevoie de un Parlament cu puteri depline, a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus.

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )