Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solutia prin care vezi cat economisesti daca treci la masina electrica

Playtech Playtech,
Solutia prin care vezi cat economisesti daca treci la masina electrica

UE a venit cu multe stimulente, inclusiv financiare, pentru a incuraja trecerea la masini electrice. Strategia inca nu e finalizata. De ceva ani se vorbeste despre faptul ca masinile. continuă pe Playtech

Solutia minune care implica bicarbonatul de sodiu. Face sa straluceasca orice suprafata

Daca sunteti in cautarea unui detergent care sa functioneze pentru toate electrocasnicele dumneavoastra, la un pret accesibil, va spunem ca bicarbonatul de sodiueste cea mai ieftina solutie decuratenie! Si este o solutie universala! Va curata cuptorul, aragazul, cuptorul cu microunde vesela, tavile pline de ulei si grasime, dar are foarte multe alte intrebuintari. Solutia ce .

10 metode recomandate de medici prin care poti evita contactarea coronavirusului

Datorita epidemiei ce a luat amploare si in Italia de curand, medicii pun la dispozitia cetatenilor romani 10 metode prin care acestia pot evita o noua infectie. Specialistii sustin ca aceste sfaturi sunt esentiale si eficiente pentru coronavirus. 10 metode recomandate de medici prin care poti evita contactarea coronavirusului Medicii au tras un semnal de .

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Yves Rocher preia Sabon Holdings

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania franceza Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher a preluat Sabon Holdings SRL, a anuntat, luni, autoritatea de concurenta.

Subiectele zilei: Cea mai noua metoda prin care hotii de lemne pacalesc Sistemul de Urmarire; Studentii cer pedepse pentru sustragerea, distrugerea sau comercializarea tezelor de doctorat; Rares Bogdan, lasat din brate de Iohannis. Orban alege candidatul

Vinieta Oxigen. CTP: Firea si-a zis: castig cu astia care vor sa mearga oricum cu masina, chiar daca vor muri maine. Garajul Discordiei. Un milionar al Clujului conditioneaza un proiect comunitar cu un loc de parcare.

Cel mai bun telefon Samsung pe care sa-l iei, daca n-ai bani de Samsung S20

Din martie, Samsung S20 va fi in toate magazinele, la toti operatorii. Pana atunci e la precomanda. Ce faci insa daca vrei un telefon bun de la Samsung, dar n-ai bani de Samsung S20? Din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )