Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei: Cea mai noua metoda prin care hotii de lemne pacalesc Sistemul de Urmarire; Studentii cer pedepse pentru sustragerea, distrugerea sau comercializarea tezelor de doctorat; Rares Bogdan, lasat din brate de Iohannis. Orban alege candidatul

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cea mai noua metoda prin care hotii de lemne pacalesc Sistemul de Urmarire; Studentii cer pedepse pentru sustragerea, distrugerea sau comercializarea tezelor de doctorat; Rares Bogdan, lasat din brate de Iohannis. Orban alege candidatul

Vinieta Oxigen. CTP: Firea si-a zis: castig cu astia care vor sa mearga oricum cu masina, chiar daca vor muri maine. Garajul Discordiei. Un milionar al Clujului conditioneaza un proiect comunitar cu un loc de parcare. continuă pe Hotnews

Periuta electrica sau normala. Care este cea mai buna metoda de protejare a dintilor copiilor

Multi parinti se intreaba ce model de periuta sa aleaga pentru igiena copilului. Specialistul este de parere ca sunt utile si periutele electrice si cele normale si cel mai bine este sa fie folosite alternativ.

Cum faci cea mai buna ciorba de perisoare. Ingredientul care-i da un plus de savoare

Se spune ca esti gospodina desavarsita atunci cand stii sa faci ciorba, motiv pentru care astazi iti propunem sa gatesti ciorba de perisoare.

Cheesecake fara coacere! Cea mai PUFOASA reteta

Unul dintre cele mai indragite deserturi poate fi preparat rapid si fara coacere! Iata reteta prin care obtii un deliciu care va impresiona orice invitat. Ingrediente 2 linguri apa rece 1 plic gelatina.

Caru cu vedete: Boala care i-a otravit tineretea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasa femeie din lume a incercat sa-si ia viata de 4 ori; Andra si Catalin Maruta au trecut testul longevitatii, dupa 11 ani de casnicie: Avem dispute, dar ne trece repede!

Norma Jeane inainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actrita inainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker Marilyn Monroe) a. Motivul pentru care Antonia si-a operat sanii a doua oara. A fost dezarmant de sincera. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afisat, in toata splendoarea.

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Cea mai de temut drona din lume este in Romania, la Campia Turzii. Este vorba de modelul MQ-9 Reaper, acelasi tip de drona care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si este arma folosita de armata SUA pentru distrugerea tintelor aflate in.

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Protest la Universitatea Cuza din Iasi: Peste 1.000 de studenti au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Tudorel Toader din functia de rector

Un banner pe care au fost scrise aproape toate numele celor peste 1. 000 de absolventi care au semnat o scrisoare prin care i se cere demisia lui Tudorel Toader a fost afisat, joi dimineata, in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. De asemenea, la registratura universitatii au fost depuse si peste 30. 000 de semnaturi ale petitiei prin care lui Tudorel Toader i se cere sa nu mai candideze pentru un nou mandat de rector al institutiei de invatamant.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care SNEF intentioneaza sa preia compania Comoserv

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care SNEF SA, Franta, intentioneaza sa preia compania Comoserv, se arata inr-un comunicat publicat, joi, pe site-ul autoritatii de concurenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )